Despre proiect

Fiecare articol, publicat pe site-ul OMactiv şi orice offline al nostru este şansa ta de a face încă un pas spre cea mai bună versiune a ta. Versiunea ta a omului fericit, realizat, care trăieşte viaţa din plin. Da, această versiune va avea abdomenul reliefat şi fesele ferme, dar nu acesta e scopul primordial.

Când vei înţelege că modul activ şi sănătos de viaţă este doar un mijloc, atunci schimbările vor înceta să te sperie. Noi credem într-o versiune mai bună a omului, pasionat, care nu este indiferent şi îşi valorifică la maximum potenţialul, omul capabil să schimbe lumea din jurul său. Credem că într-o versiune mai bună a ta.

Te vom inspira cu exemplul nostru, or doar cel, care a păşit pe calea ce duce de la îndoieli la perfecţiune şi a parcurs cea mai mare cale, este capabil să-i schimbe pe alţii. Da, încă nu ne-am descoperit versiunea noastră perfectă, însă am depăşit îndoielile. Fă primul pas, cel mai important.

Rezultatele nu vor întârzia să apară – nu le vei vedea pe cântar şi nici în centimetri în jurul taliei. Le vei avea în mintea ta. Vei simţi că poţi face mai multe. Mult mai multe. Şi mai multe. Nu, nu să ridici greutăţi mai mari. Nu despre asta e vorba.

Ştim cât de greu este la început, de aceea îţi vom fi alături. Scrie-ne, dacă apar întrebări sau şi mai rău, îndoieli. Te vom ajuta, pentru că şi noi cândva am fost în locul tău.

comments powered by HyperComments
Noutăţi
A luat startul înscrierea la al treilea flux al școlii de nutriție Nutrition Expert
Puma a lansat colecția Unity consacrată solidarității la nivel global
Reebok a lansat o colecție dedicată femeilor în lumea contemporană
Colaborare neobișnuită între Zara și Sony: adidași cu tematica consolei PlayStation
Reebok a prezentat o colecție din porumb și alte materiale ecologice
Brandul Louis Vuitton a prezentat cercei pentru căștile AirPods