11 antrenori de peste hotare, invitaţi la No Rest OM Fest - Om Activ

11 antrenori de peste hotare, invitaţi la No Rest OM Fest

527 / 17.05.2019
La No Rest OM Fest 2018 au participat 5 antrenori de peste hotare. Am promis că ediţia din acest an va fi mult mai amplă şi ne-am ţinut promisiunea: anul acesta am invitat tocmai 11 antrenori. În continuare vei afla în ce zonă îi vei găsi.

Ralfs Upmanis

Letonia

Ralfs Upmanis este invitat la toate cele trei ediţii ale festivalului. Ralfs este unul din cei mai buni antrenori din ţările baltice, ambasador Adidas în Letonia şi antrenor-master de TRX. Acestea sunt crâmpeie din CV-ul său. Din experienţa personală pot spune că Ralfs este un instructor cu un şarm aparte, care cu o voce domoală te motivează uneori mai bine decât o fac antrenorii care strigă mereu.

Scena principală — 14:00
TRX — 11:00, 13:00, 15:00, 17:00

Iuri Smolii

Rusia

Iuri este instructor la „The Base” din Moscova, brand-club al companiilor Adidas şi Reebok. Antrenează conform metodologiei Exos, elaborat în SUA pentru sportivii de performanţă şi adaptat pentru amatorii de fitness.

TRX — 12:00, 14:00, 16:00, 18:00

Giorgio Radici

Italia

Antrenor master şi sportiv de elită Nike, unul din cei mai buni instructori europeni – de mai bine de 20 de ani desfăşoară antrenamente la convenţiile internaţionale de fitness. Om cu o energetică extraordinară, care se simte şi în rândurile din spate (dar grăbeşte-te să-ţi ocupi un loc mai aproape de el).

Scena principală — 12:00, 15:00, 17:00

Edith Helena Dluga și Kamil Zelenski

Polonia


Instructori certificaţi de Les Mills ™, o tehnică de antrenament în grup din Noua Zeelandă, implementată treptat de toate cluburile de fitness din lume.

Instructorii desfăşoară antrenamentele conform programelor, elaborate de institutul de fitness Les Mills ™. Angajaţii de la institut au ţinut cont de toate detaliile: de la setul de exerciţii până la muzică. Pentru că veni vorba de muzică, aceasta este un motiv de mândrie pentru Les Mills ™ – vei înțelege de ce dacă vei veni la antrenament.

Adela Iacob

România

Adela este primul instructor Zumba® din România, care a obținut certificatul oficial Zumba® și face parte din ZIN™ (Zumba International Network). Aceasta s-a întâmplat acum 9 ani aşa că imaginează-ţi ce experienţă bogată are Adela.

Scena principală — 13:00, 18:00

Aleksandr Iaroşciuk şi Valeri Kiseli

Украина

Aleksandr Iaroşciuk este deţinător al certificatului CFlevel1. Valeri Kiseli este deţinător al certificatului CrossFit Level 2. Ambii sunt premianți a numeroase competiții de CrossFit ucrainene și internaționale, care desfăşoară seminare de CrossFit, antrenament funcțional, anatomie a exercițiilor, precum şi în alte domenii. Vor lucra împreună în zona crossfit, iar Valerii va preda şi două lecţii.

Crossfit (antrenamente) — 11:00, 12:00, 13:00
Crossfit (competiţii) — 14:00
Lectorium — 11:00, 14:00

Vitali Feșciuk

Ucraina

Vitali Feşciuk este unul din cei mai populari workouteri din lume. Are în palmares două victorii la Campionatul mondial de streetlifting şi a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness la tracţiuni cu greutate maximă.

Vitali va desfăşura două sesiuni a câte 3 ore fiecare: va relata despre bazele workoutului și stritliftingului și va demonstra elemente pentru sportivii începători și avansați.

Workout — 12:00, 16:00

Anastasia Cerednikova

Rusia

Pe Anastasia s-ar putea s-o fi văzut în proiectul „Tanţî” la TNT – ea a participat la sezonul al doilea al show-ului televizat. La Moscova este cunoscută după numărul colosal de proiecte – sute de master-clase, activează la o școală de prestigiu de dans, pune în scenă numere coregrafice etc. Aceasta nu este lista completă a succeselor Anastasiei.

Dance — 14:00
Jurizarea battle-ului — de la 18:40 până la 21:50

Dima Bonchinche

Belarus/Rusia

Pe Dima la fel probabil l-aţi văzut la TNT – el a participat la cel de-al patrulea sezon „Tanţî” în echipa lui Miguel. Dima este primul instructor de vogue în Belarus şi fondatorul primei case de vogue în Rusia.

Dance — 17:00
Jurizarea battle-ului — de la 18:40 până la 21:50

Programul complet al festivalului: events.omactiv
Cumpără bilet: afisha.md

(527)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă