5 motive de a nu rata antrenamentele Les Mills™ la No Rest OM Fest - Om Activ

5 motive de a nu rata antrenamentele Les Mills™ la No Rest OM Fest

310 / 22.05.2019
Les Mills™ este o metodologie neo-zeelandeză a antrenamentelor în grup, adoptată treptat
de cluburile de fitness de frunte din lume. O dată la trei luni instructorii primesc noile programe, elaborate la institutul de fitness Les Mills™. Acestea includ totul – de la setul de exerciţii până la muzică. Astfel au fost elaborate antrenamente ideale, ţinând cont de aspectul anatomic, biomecanic şi psihologic.

La festival vom avea prezentatori internaţionali Les Mills™ din Polonia, care vor organiza trei antrenamente pe scena principală. Află de ce nu trebuie să le ratezi.

Vei testa antrenamentul înainte de lansarea oficială la nivel mondial

Les Mills™ include 15 antrenamente în grup: cardio, funcţionale, de forţă şi de relaxare.

O dată la trei luni este lansată o prezentare a noului program – instructorii primesc un set nou de exerciţii şi acompaniamentul muzical pentru antrenamente. Vestea bună este că la No Rest OM Fest vor fi prezentate trei antrenamente înainte de lansarea oficială a acestora la nivel mondial! De exemplu, în cluburile din Moldova, care au adoptat sistemul Les Mills™, aceasta va avea loc abia la mijlocul lunii iunie.

Te vei simţi maestru în artele marţiale

LES MILLS BODYCOMBAT® este primul antrenament pe scena principală. Acesta va avea loc de la 11:00 până la 12:00, atunci când vei fi plin de forţe. Este un program cardio, care include elemente din artele marţiale: karate, taekwondo, box, muay thai, capoeira și kun fu.

Efectuând exerciţii preluate din diferite stiluri de luptă, pe parcursul unui antrenament vei îndeplini peste 1500 de răsuciri şi vei arde 800 kcal! Nu vei avea parte de durere, deoarece vei lupta doar cu umbra ta.

Te vei convinge că jumătate de oră este suficient pentru antrenament

LES MILLS GRIT® Cardio va avea loc de la 14:30 până la 15:00. Este un program în interval foarte intensivă. Acesta se bazează pe principiul următor: combinaţie de seturi îndelungate, faze scurte de repaus şi apogeu cardio – cu pulsul ridicat. La prima vedere s-ar părea că este un antrenament cardio obişnuit, vei face mult burpee şi salturi diverse. Dar nu uita că numărul şi ordinea exerciţiilor au fost bine gândite de experţii de la institutul de fitness pentru ca inima să-ţi bată în ritmul necesar.

Vei arde 350 kcal în timpul antrenamentului de jumătate de oră şi 300 kcal după, în timpul recuperării.

Vei însuşi numeroase exerciţii noi

De la 16:00 până la 17:00 va avea loc LES MILLS BODYATTACK® — program cardio cu înclinaţie de forţă. Ea include trei tipuri de exerciţii: aerobică modernă, sport şi exerciţii de forţă. Genuflexiuni, fandări, flotări, scândura – vei putea repeta aceste exerciţii acasă sau în aer liber. Dacă te vei antrena cum se cuvine la festival vei arde 800 kcal într-o oră.

Vei aprecia muzica

Muzica, care însoţeşte antrenamentele Les Mills™ se deosebeşte radical de însoţirea muzicală a altor programe în grup. În primul rând, ei mixează stiluri din cele mai diverse – vei auzi şi acorduri de techno, drum’n’bass, dubstep, iar uneori şi funk. Ascultă cuvintele, pentru că acestea sunt în concordanţă cu mesajul exerciţiilor.

În Chişinău antrenamente conform sistemului Les Mills™ au loc la EcosportGYM şi în reţeaua Energy Fitness. Instructorii de la aceste cluburi de fitness vor evolua pe scenă în calitate de moderatori: Alexandru Rojnov, Anastasia Britcova, Alina Bordea de la Ecosportgym şi Natalia Halabudenco şi Lilia Vinogradova de la Energy Fitness.

Nu rata şansa. Antrenamentele conform sistemului Les Mills™ cu prezentatori de talie internaţională şi cei mai buni instructori din oraş sunt un eveniment important pentru Moldova.

(310)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă