6+ magazine de echipament sportiv cu reduceri generoase - Om Activ

6+ magazine de echipament sportiv cu reduceri generoase

692 / 25.11.2020
Reduceri de Black Friday, lichidări sezoniere de stoc și coduri promoționale pentru cititorii noștri.

X-Style Outdoor Center

Nu există vreme rea, există echipament și îmbrăcăminte necorespunzătoare, aceasta este filozofia magazinului X-Style Outdoor Center. Dar aici veți găsi mărfuri nu doar pentru antrenamente extreme în condiții severe, X-Style Outdoor Center are o gamă largă de mărfuri pentru călătorii și odihna cu familia în sânul naturii (totuși credem că în viitorul apropiat vom putea călători ca odinioară).

În postarea de pe Facebook ei promit reduceri generoase, cum nu veți întâlni în altă parte, iar lista completă a articolelor cu reducere este publicată pe rețelele de socializare cu câteva zile înainte de promoție. Abonează-te.

Când: de la 27 până la 29 noiembrie
Adresa: Bd. Grigore Vieru, 27
Telefon: +373 60 798 098
www.xstyle.md
Facebook

Sportline

Sportline este unul dintre cele mai mari magazine de mărfuri sportive și reprezentantul oficial al multor branduri sport în Moldova. Aici veți găsi practic totul pentru cele mai diverse genuri de sport: gimnastică, sport acvatic, jocuri în echipă, turism și fitness.

În privința reducerilor. În primul rând, pe site veți găsi numeroase produse la reducere. În al doilea rând, cu codul promoțional Omactiv veți beneficia de o reducere de 5% la tot sortimentul.

Când: până la 30 noiembrie
Adresa: str. A.Puşkin, 58
Telefon: +373 69 313 091
www.sportline.md
Instagram

Magazinul LiMon

Magazinul LiMon este un centru de echipamente pentru turism. Este specializat în alpinism, escaladări și trail, echipa este alcătuită din iubitori ai naturii și specialiști, care de-a lungul a zeci de ani se antrenează sistematic pe itinerare montane serioase și îi antrenează pe alții.

În perioada promoției se vor oferi reduceri de până la 50% pe branduri. Aceasta înseamnă că reducerea va fi valabilă pentru toate produsele de același brand.

Când: de la 27 noiembrie până la 4 decembrie
Adresa: bd.Ştefan cel Mare, 148G
Telefon: +373 68 733 009
www.limon.md
Facebook

Sportlandia

Sportlandia este un magazin sport multi-brand de proporții cu sediul la centrul comercial „Grand Hall”, în care se găsește practic totul, de la șosete la aparate multifuncționale pentru casă.

În perioada promoției se oferă reduceri de până la 70% la majoritatea mărfurilor.

Când: până la 30 noiembrie
Adresa: bd. Negruzzi, 2/4
www.sportlandia.md
Facebook

Puma Moldova WSA

PUMA Moldova WSA este reprezentantul oficial al brandului sportiv Puma în Moldova. Promoția Black Friday s-a încheiat, dar acum este perioada lichidării sezoniere de stoc, iată de ce veți putea cumpăra multe mărfuri cu reducere. Tot sortimentul de articole cu reducere se găsește aici. Pentru comenzile online se oferă o reducere suplimentară de 5% la produsele promoționale (cardurile de discount sunt valabile și pentru produse promoționale).

www.pumamoldova.md

Yogalife.md

Yogalife.md sunt covorașe și accesorii pentru yoga. Sortimentul este bogat: există covorașe profesionale PRO, PRO Travel și PRO Light, covorașe de bază pentru amatori, covorașe ecologice și multe alte mărfuri. În perioada promoției, le puteți cumpăra cu o reducere de la 20 până la 25%.

Când: de la 27 până la 30 noiembrie
www.yogalife.md
Facebook

(692)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă