6 cele mai sportive cupluri din Chişinău. Partea II - Om Activ

6 cele mai sportive cupluri din Chişinău. Partea II

8168 / 10.11.2016
Recent am publicat prima selecţie a cuplurilor iubitoare de fitness din Chişinău, în care am inclus perechile pe care le cunoaştem personal. Bănuind că sportul a unit mai mult de 6 perechi, am apelat la ajutorul cititorilor în căutarea altor duete sportive. În acest fel, a luat naştere a doua selecţie.

Valeria Dimitrova

maestru al sportului de taekwondo al Ucrainei, specialist diplomat în educaţie fizică şi sport, antrenor de taekwondo pentru copii, intructor personal de fitness

şi

Stepan Dimitrov

primul şi singurul campion al Europei la taekwondo din Moldova, multiplu câştigător şi campion al turneelor internaţionale, participant la Primele Jocuri Olimpice de pe continentul european (Baku 2016), deţinător al celor mai multe titluri de taekwondo din ţară, maestru al sportului de talie internaţională din Moldova

Cum s-au cunoscut:  Am făcut cunoştinţă în Ucraina, la competiţiile de la Harkov. După aceasta am comunicat pe internet. În decurs de 2 ani, am avut o relaţie la distanţă, ne vedeam o dată pe lună pentru câteva zile.

De câţi ani sunt împreună: Suntem împreună de 4 ani, iar de un an suntem căsătoriţi.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Ne place diversitatea. După antrenamentul de seară, Stepan preferă paste cu sos, carne şi salată, iar eu prefer brânza, cu diverse adaosuri – brânză cu măr dat prin răzătoare şi scorţişoară şi brânza cu verdeaţă.


Natalia Alexeenco

  instructor al programelor de grup

şi

Vladimir Plămădeală

instructor personal de fitness

Cum s-au cunoscut:  Au făcut cunoştinţă la Ziua olimpică, pe 23 mai 2015. Dorinţa de a alerga ne-a unit. Eu am stabilit prima întâlnire – am ieşit să alergăm în uniformă sportivă.

De câţi ani sunt împreună: Suntem împreună de 1,5 ani, dar mai avem mulţi înainte.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Somon la cuptor.


Ivan Goiciu

antrenor de fitness la „City Fitness”, bodybuilder

şi

Olga Cevdari

instructor al programelor de grup la „City Fitness”

Cum s-au cunoscut:  Am făcut cunoştinţă la „City Fitness”. Relaţia noastră a început cu o vizită amicală la cinema. După aceasta am început să comunicăm îndeaproape, apoi prietenia noastră s-a transformat în ceva mai mult.

De câţi ani sunt împreună: 3,5 luni.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Deoarece practicăm sportul şi modul sănătos de viaţă, ne alimentăm corect. De obicei, avem la cină bucate bogate în proteine şi celuloză. Cum ar fi brânza degresată sau carne cu legume. Dar în unele zile ne permitem să mâncăm ceva gustos şi dăunător.


Ira Ciavdari

contabil

şi

Dima Golînschi

specialist IT

Cum s-au cunoscut:  Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună. Din start am găsit limbă comună şi am descoperit că avem aceleaşi interese. Mi-a plăcut că Dima duce un mod activ de viaţă: se plimbă cu bicicleta, face sport. Aceasta m-a stimulat şi pe mine, iar susţinerea lui m-a ajutat să obţin aceste rezultate, la care nici nu visam, când ne-am cunoscut.

De câţi ani sunt împreună: 5 ani.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Nu există un anumit fel de bucate. Ne străduim să ne alimentăm sănătos. Dima susţine că-i place tot ce gătesc. Mie-mi place cum el găteşte steak-ul la grătar.


Ecaterina Prudnicenoc

manager la clubul de fitness „Sport4Life”

şi

Alexandr Sergunin

manager la AFISHA.MD, compania „SIMPALS”

Cum s-au cunoscut:  Istoria noastră este descrisă în cântecul interpretei IOWA – „Nu e o glumă, am făcut cunoştinţă în microbuz”. Într-adevăr aşa a fost, anume mama a fost cea, care l-a remarcat pe Saşa şi mi-a spus: „ce băiat frumos”. Din acea zi nu ne-am mai despărţit.

Anume el m-a adus în sala de fitness. El este candidat în maestru al sportului la înot. Pentru a fi în formă, merge la sala de forţă, iar când am apărut şi eu, mi-a propus să-l însoţesc. De atunci m-am lăsat pasionată de fitness şi deja de 3 ani practicăm împreună. A devenit o parte a vieţii noastre cotidiene.

De câţi ani sunt împreună: 3 ani şi 2 luni.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Pui la rotişor şi salată de legume.


Elena Fedoseeva

antrenor personal în reţeaua „Fitness Doza”

şi

Alexandr Fedoseev

master-antrenor în sala de forţă şi de înot, instructor personal de squash

Cum s-au cunoscut: Pe reţelele de socializare.

De câţi ani sunt împreună: 3 ani.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei:
Alexandr: risotto cu steak de carne de pui şi salată din legume.
Elena: salată din legume şi steak de pui sau ricotta.

Untitled-1

Сохранить

(8168)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă