6 cupluri din Chişinău, care te vor motiva. Partea I - Om Activ

6 cupluri din Chişinău, care te vor motiva. Partea I

9919 / 19.10.2016
Recent am publicat o serie de conturi de instagam ale celor mai atractivi femei şi bărbaţi, le găsiţi aici şi aici. Comparându-le profilul am înţeles că deţinătorii celor mai atractive conturi pe instagram formează cele mai fericite cupluri sportive. Despre ele veţi afla astăzi.

Vitalie Calestru
(director şi antrenor de fitness la „Danagym”, campion de bodybuilding al Moldovei în 2016)
şi
Nadin Ojog
(antrenor de fitness la „Aquaterra”)

Pe ambii i-am inclus în ratingul instagramurilor motivaţionale. Însă pentru că se antrenează în cluburi diferite, nu am aflat din start despre viaţa lor în comun. Din fericire, cuplul sportiv se antrenează şi în vacanţă, completându-şi conturile de instragam cu fotografii, datorită cărora adevărul a ieşit la suprafaţă. Deşi presupun că am aflat ultimii despre aceasta.

Cum s-au cunoscut: Am făcut cunoştinţă demult pe internet, pe cea mai populară reţea de socializare din Moldova – Faces.md, dacă cineva o mai ţine minte. Până astăzi nu ştim cine a scris primul, eu susţin că ea, însă potrivit versiunii ei, totul a fost exact invers. Un timp am comunicat, apoi am convenit să ne vedem. Întâlnirea noastră a durat 15 minute, deoarece Nadin se grăbea acasă, iar eu la serviciu. Se poate spune că pur şi simplu am condus-o de la staţie până acasă. Mi-a plăcut nespus de mult, de aceea, ca orice tânăr, am avut un comportament necorespunzător şi conducând-o acasă, am vrut s-o sărut. Dar fireşte în acea seară n-am avut norocul să primesc un sărut 🙂

De câţi ani sunt împreună: de 7 ani

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Ambii practicăm sportul şi de regulă, ne alimentăm la fel. Eu la cină mănânc brânză cu banană şi miere, iar Nadin cel mai frecvent salată cu carne de pui. Există şi excepţii, când micul meu bucătar (aşa o numesc în asemenea zile) găseşte pe internet o reţetă interesantă. Dar uneori uităm că suntem sportivi şi duminica luăm acasă cea mai mare căldăruşă de carne de pui de la KFC şi o înfulecăm privind un film, dar acesta se întâmplă extrem de rar, de 3-4 ori pe an.


Iulia Mîrza
(instructor de yoga la „Neogym”)
şi
Oleg Novogolub
(antrenor de fitness la „Neogym”)

S-ar părea că un instructor de yoga nu poate să agreeze un iubitor de a ridica greutăţi, care, la rândul său, trebuie să încerce aceleaşi sentimente faţă de un amator de asane complicate, dar nu e şi cazul cuplului nostru. Iulia îmbină perfect yoga cu antrenamentele în sala de forţă, iar Oleg – ridicarea greutăţilor cu admiraţia pe care i-o trezeşte flexibilitatea consoartei sale.

Cum s-au cunoscut: El s-a apropiat primul. La început admira filmuleţele mele pe Youtube, apoi şi celelalte vloguri. Prima întâlnire oficială urma să aibă loc la piscină, dar din cauza vremii s-a transferat la cinema.

De câţi ani sunt împreună: 1,5 ani

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Adorăm bucătăria asiatică, în special pe cea japoneză.


Anastasia Solovei
(antrenor de fitness la „Happy Fitness”, nutriţionist)
şi
Oleg Solovei
(instructor de fitness la „Aquaterra”)

Pe Anastasia şi Oleg îi cunoaştem foarte bine, datorită faptului că ei sunt prezenţi practic la toate offline-urile noastre, fapt care ne bucură. Ne place când antrenorii activează şi în afara clubului de fitness!

Cum s-au cunoscut: La clubul „Profitness”, unde şi-au început cariera 🙂

De câţi ani sunt împreună: 6 ani

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Piept de curcan copt cu legume


Elena Sofia Cuşnir
şi
Denis Medînschii
(Reprezentanţi oficiali şi proprietari ai „Show-room Xbody” în Moldova)

Adorăm acest cuplu pentru îndemânare cu care îmbină stilul sănătos de trai şi viaţa mondenă, ei demonstrând elocvent că acestea nu sunt două noţiuni antagoniste. De asemenea, ei reuşesc să-i atragă pe această cale şi pe prietenii şi cunoscuţii lor, fapt lăudabil.

Cum s-au cunoscut: Am făcut cunoştinţă la Star Track, Denis era colegul fratelui meu – ambii fiind barmani. Apoi deseori ne petreceam timpul în aceeaşi companie, însă relaţia a început mult mai târziu.

De câţi ani sunt împreună: 4 ani

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Salată cu ton, carne de viţel înăbuşită cu legume.


Maşa
şi
Evgheni Vîhori
(fondatorii studioului „Pilates M”, instructori de Pilates)

Un cuplu model al familiei perfecte. O afacere prosperă de familie, antrenamente comune, mâncare sănătoasă la cinele romantice şi week-enduri active cu cei 3 copii ai lor, are nici nu au nevoie de iPad. Aţi văzut câtă energie au?!

Cum s-au cunoscut:

Am făcut cunoştinţă cu Jenea la „Niagara Orange Fitness”. Era antrenor şi chiar m-a pregătit pentru competiţiile de karate. La început a fost o relaţie de prietenie. Acum ştiu că i-am plăcut de la bun început, dar a ales o tactică şmecheră, deosebită de cea a altor tineri. Fiind cu mine la orice pas, treptat Jenea îmi devenea tot mai apropiat, răbdându-i pe toţi cei, care îmi făceau curte, câştigându-mi respectul şi ataşamentul faţă de un om în care poţi avea încredere. În scurt timp am început o relaţie cu el, dar pe atunci nu vedeam în el viitorul soţ şi tatăl copiilor mei. Pur şi simplu ne simţeam bine împreună, gândeam la fel şi aveam aceleaşi vise. De exemplu, visam la un studio de fitness.

De câţi ani sunt împreună: 11 ani.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Orice bucate, atunci când reuşim să luăm cina împreună.


Elena Şumscaia
(Dansatoare profesionistă, jucător de Ultimate Frisbee)
şi
Nicolai Storojov
(Stomatolog)

Înainte s-o invităm pe Elena la filmarea programelor în aer liber (a acesteia, de exemplu) a fost suficient să vedem ultimele ei fotografii de pe instagram. Iată de ce nu ne-a uimit faptul că iubitul ei are un instragam la fel de impresionant, ne referim la pregătirea fizică a lui.

Cum s-au cunoscut: Eu eram în căutarea unei table de şah ca să mă învăţ a juca mai bine şi să petrec timpul mai productiv cu părinţii, iar Colea a răspuns la solicitarea mea de pe facebook. Uite-aşa s-au întâlnit doi sportivi, cărora le place să un sport dur – şahul.

De câţi ani sunt împreună: Suntem împreună toată viaţa, doar că înainte nu ştiam acest lucru.

Bucatele preferate la o cină în sânul familiei: Îi place carneaaaa, iar mie-mi place creierul de bărbat la micul dejun, prânz şi cină. Şi o dietă foarte strictă în timpul „uscării” organismului.


(9919)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă