De ce intrarea la No Rest OM Fest este contra plată în acest an - Om Activ

De ce intrarea la No Rest OM Fest este contra plată în acest an

982 / 14.05.2019
Pentru prima dată accesul la festivalul No Rest OM Fest va fi cu plată, doar aşa putem organiza un eveniment de mare anvergură. Ce schimbări te aşteaptă la ediţia din acest an?

Vom avea mai mulţi invitaţi de peste hotare

La ediţiile anterioare ale festivalului, pe scena principală au desfăşurat antrenamentele cei mai buni instructori din Moldova, sub vizorul cărora vă puteaţi antrena în caz de necesitate şi fără ajutorul nostru. Anul acesta vom aduce pe scena principală instructori din Europa cu programe de autor:

Edith Helena Dlugu şi Kamila Zelenski, instructori certificaţi după metodologia de antrenamente în grup neo-zeelandeză Les Mills™, Polonia;

Giorgio Radici, atlet de elită Nike, Italia;

Ralph Upmanis, instructor de top din Ţările baltice;

Adela Iacob, primul instructor certificat Zumba® în România.

Acestea sunt doar pe scena principală.

În zona workout îl vom avea pe Vitali Feşciuk, campion mondial la streetlifting, sportiv inclus în Cartea Recordurilor Guinness la tracţiuni cu greutate suplimentară maximă. În zona TRX îi vom avea pe renumiţii Ralfs şi Iuri Smolii, instructor certificat de la Moscova. În zona crossfit se vor afla Aleksandr Iaroşciuk şi Valeri Kiseli, deţinător ai certificatelor prestigioase de crossfit.

Scena „Body&Mind”

La ediţiile anterioare, pe scena principală a festivalului au avut loc antrenamente active şi de relaxare. Dar în acest an vom construi o scenă aparte pentru antrenamentele din seria „Body&Mind”: yoga, stretching, pilates etc.

Nu vă faceţi griji, vom avea fly-yoga şi în acest an.

Competiţii de crossfit

Anul trecut am organizat doar antrenamente de crossfit, care vor rămâne. Dar acum am inclus în program competiţii cu fondul de premii de 1000 de euro.

Vor arbitra competiţiile Aleksandr Iaroşciuk şi Valeri Kiseli, unii din cei mai buni crossfiteri din Ucraina. Acestea sunt competiţii în pereche, este necesar să se înscrie ambii participanţi.
Înregistrare şi regulamentul.

Zonă extinsă de dans

Pentru platforma de dans am închiriat un pavilion aparte, ca să nu-i lăsăm pe dansatori sub razele arzătoare ale soarelui. Vor da master-class-uri în ale dansului coregrafi cu renume, majoritatea cărora sunt participanţi sau câştigători ai proiectului „Tanţî” la TNT:

Dima Neagu — coregraf şi fondatorul clubului de dans District 4 Dance Project.
Stil: Commercial.

Iura Rîbak — coregraf, participant al celui de-al doilea sezon al show-ului „Tanţî” la TNT. Primul conaţional al nostru, care a participat la cunoscutul show rusesc.
Stil: Jazz funk.

Anastasia Cerednicova — o altă participantă la cunoscutul show televizat.
Stil: Commercial.

Rodica Bucşan — participantă al celui de-al cincilea sezon al show-ului „Tanţî” la TNT, coregraf şi model.
Stil: хип-хоп.

Dima Bonchinche — participant al celui de-al patrulea sezon al show-ului „Tanţî” la TNT şi fondator al Casei Vogue Bonchinche.
Stil: vogue.

Dance-battle

Anul trecut nu am avut un dance-battle. Dar acum am inclus în program un concurs cu fondul de premii de 2000 de euro. Membrii juriului: Dmitri Bonchinche, Anastasia Cerednicova, Rodica Bucşan. Aşa că nu vă faceţi griji pentru jurizarea corectă.

Stiluri de dans:

  • Hip-hop;
  • Popping;
  • Locking;
  • Dancehall;
  • Vogue;
  • Brake-dance;
  • House.

Înregistrarea la battle va avea loc nemijlocit în timpul festivalului, de la ora 11:00 până la 18:00 în zona dance.

Regulamentul competiţiei de dans.

Preţul biletelor: 100 de lei pentru adulţi şi 50 de lei pentru copiii de la 7 la 16 ani. Copiii până la 7 ani au acces gratuit.

Reduceri: clienţii cluburilor de fitness, care participă la programul de parteneriat, beneficiază de o reducere de 15%. Pentru a beneficia de reducere, introduce codul promoţional în timpul procurării biletului. Află codul promoţional la administraţia clubului. Lista cluburilor.

Cum puteţi cumpăra un bilet: Biletele pot fi procurate online pe site-ul afisha.md sau la faţa locului în ziua evenimentului – preţul va rămâne acelaşi. Dar vă recomandăm să-l procuraţi din timp pentru a nu pierde timpul în rând.

Ne vedem la 25 mai!

(982)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă