FAQ: răspunsuri la 10 cele mai populare întrebări despre No Rest OM Fest - Om Activ

FAQ: răspunsuri la 10 cele mai populare întrebări despre No Rest OM Fest

494 / 23.05.2019
În fiecare zi ni se adresează numeroase întrebări despre festival. Le-am ales pe cele mai frecvente din ele.

De ce intrarea la festival este contra plată?

Doar aşa am putut organiza un festival de amploare. Am invitat 11 instructori de peste hotare, am organizat o scenă suplimentară pentru antrenamentele din seria Body&Mind, am extins zona de dans (ea va fi amplasată în pavilionul mare), am inclus zona pentru copii şi am anunţat două competiţii cu fondul de premii de 3000 de euro – la crossfit şi dans. Mai multe detalii despre ce am inclus în acest an găsiţi aici.

Cum pot să cumpăr un bilet?

Biletele pot fi procurate online pe site-ul afisha.md până la sfârşitul zilei de vineri, la ora 23:59 sau la faţa locului în ziua evenimentului – preţul va rămâne acelaşi. Chiar dacă dispui de un bilet online, este necesar să te înregistrezi la festival. Pentru aceasta vei avea nevoie de paşaport – dar poţi lua cu sine o copie sau o fotografie pe telefon.

Este necesar un bilet, dacă vreau doar să privesc?

Da, trebuie să dispuneţi de un bilet pentru a intra pe teritoriul festivalului.

Voi avea cheltuieli suplimentare?

Doar pentru mâncare. Şi pentru merch cu logoul festivalului, dacă vei dori să-ţi procuri un tricou sau o ploscă. Participarea la toate master-clasele şi la ambele competiţii (de crossfit şi dans) este inclusă în preţul biletului. Vom distribui apă gratuit.

Copiii plătesc pentru intrare?

Copiii până la 7 ani au acces liber la festival, însă doar fiind însoţiţi de părinţi. Copiii de la 7 până la 16 ani achită pentru intrare 50 de lei.

Vor fi organizate ocupaţii pentru copii?

Da! Vor exista două piste sportive sigure, pentru care poartă răspunderea comitetul olimpic, precum şi master-clase oferite de Carousel, magazin de jucării interactive, cărţi şi jocuri de calitate. De asemenea, copiilor le recomandăm să participe la master-clasele de dans cu vedetele show-ului „Tanţî” la TNT (se spune că copiii îl adoră pe Bonchinche) şi să participe la dance-battle (vârsta participanţilor porneşte de la 8 ani). Graficul zonei pentru copii îl aveţi aici.

Cum pot să particip la competiţii?

Pentru a participa la competiţiile de crossfit, este necesar de a vă înregistra preliminar aici. Înregistrarea la dance-battle va avea loc în zona Dance – într-un pavilion separat. Competiţiile au loc pe teritoriul festivalului, de aceea au nevoie de bilet atât participanţii, cât şi spectatorii.

Pot veni cu câinele?

Da, se poate. Dar trebuie să ţii cont de faptul că la festival va fi multă gălăgie şi zgomot, de aceea animalul de companie nu se va simţi prea confortabil. Plus la toate în atmosferă va domni aromă de burgeri sănătoşi, iar asta ar putea să nu-i fie pe plac câinelui. Însă dacă eşti sigur că animalul de companie se va simţi în apele sale, atunci veniţi împreună – neapărat îl vom mângâia după urechiuşă.

Vor fi vestiare?

Da, vor fi. Ia cu sine câteva seturi sport, ca să ai parte de confort toată ziua.

Dar boxe pentru lucrurile de valoare?

Boxe nu vor exista.

Toate informaţiile despre festival: events.omactiv.md

Ne vedem sâmbătă! Fără voi evenimentul nu va reuşi!

(494)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă