Fotbalul nu hibernează iarna: 7 săli unde poți bate mingea iarna - Om Activ

Fotbalul nu hibernează iarna: 7 săli unde poți bate mingea iarna

6290 / 20.01.2016
Iarna ai unde juca fotbal, acolo unde este cald și confortabil, alături de prieteni, iar soția sau mama nu își va face griji că vei răci. Da, un astfel de loc există și nu este este acasă la PlayStation sau Xbox.

Dacă într-adevăr ești pasionat de fotbal, atunci e firesc să-l practici indiferent de timpul de afară, de aceea îți propunem 7 săli sportive din Chișinău în care poți practica fotbalul iarna.

 

Indoor Arena Event & Sport

Adresa: Bul. Gagarin 14, MD-2001, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: (+373 22) 549-333, (+373 79) 549 333

Prețul: 1000 lei / 1 oră

Este una dintre cele mai bune săli din Chișinău, care întrunește toate condițiile necesare ca: vestiare cu duș cald, însuși terenul de o calitate foarte înaltă și tribune, în caz că vine cineva să vă admire în timpul meciului. Terenul este puțin mai mare decât majoritatea celor care vor fi enumerate și se recomandă să jucați șase contra șase, inclusiv portarii (de regulă este 5-5). Însă din moment ce prețul este destul de mare, mai mulți oameni ar însemna cotizații mai mici la achitarea taxei.

 

Dansicons

Adresa: Testimițeanu 29/1, Malina Mică, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: (+373 69) 572 762

Prețul: 500 de lei / 1 oră

Este un teren relativ nou și, respectiv calitatea lui este una la nivel. Este de dimensiunile celui descris mai sus și din acest motiv se recomandă de jucat șase contra șase. Singura diferență de terenul de la Alexia este absența tribunelor, însă prietenii care vin pot să vă admire driblingurile și golurile de pe niște scaune plasate la marginea terenului.
Important de știut este că plata pentru folosirea terenului trebuie achitată din timp la casă cu suma totală, iar bonul de plată – prezentat înainte de începerea jocului.

 

Dansicons 2

Adresa: Str. Malina Mică 66/1, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: (+373 69) 572 762

Prețul: 250 de lei / 1 oră

Cu toate că acest teren se află la circa 100 metri de cel descris mai sus și face parte din același complex, el e la o cu totul altă adresă și foarte diferit de Dansicins. Este perfect pentru un meci 5 la 5, prețul este mai mic, dar trebuie de asemenea plătit în prealabil și prezentat cecul în ziua meciului. Complexul are două vestiare cu duș cald fără discriminare de gen – unul pentru băieți și altul pentru fete, în caz că sunt (și de ce n-ar fi?) domnișoare pasionate de fotbal.

 

Complexul Sportiv Dinamo

Adresa: Str. Gh.Asachi, 23A, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: (+373 60) 034 414

Prețul: 400 lei / 1 oră

Sala de fotbal de la Complexul Sportiv Dinamo este ceva mediu dintre foarte bun (Alexia, Dansicon1) și cam rău(Signal, Sculeanca). Sala are vestiar, duș cu apă caldă și terenul este destul, de bun însă nu are tribune și va trebui să marcați golurile fără a auzi ovațiile fanilor.

 

Signal

Adresa: str. Belgrad 7, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: (+373 22) 55 80 34

Prețul: 300 lei / 1 oră

Această sală este ca un film vechi, dar bun, care nu mai este actual, însă o dată la o perioadă de timp îți face plăcere să-l privești. Signal este una dintre primele, sau chiar poate prima sală cu teren de fotbal în chirie. Terenul este într-o stare de declin, însă încă rămâne o variantă bună pentru cei care locuiesc prin apropiere. În plus poți beneficia și de saună pentru 150 de lei ora.

 

Soiuz

Adresa: str. Alecu Ruso 9/2, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: 068 020 205

Prețul: 200 lei / 1 oră/час

În această sală este frig, terenul este mic și porțile sunt mici (cam 1m lățime și 1m lungime) și se pare că este făcută pentru ca să nu te plângi când apar anumite inconveniențe la sălile mai bune. Plusul este că șansele de a găsi timp în această sală sunt destul de mari.

 

Echipa de fotbal Buiucani

Adresa: str. Ghidighici 1/2, or. Chișinău, Rep. Moldova

Tel.: 069 115 865

Prețul: 250 lei/ 1 oră

Și ultima de fapt nu este o sală, ci un teren de fotbal cu iarbă artificială care este acoperit. Este pentru cei care preferă fotbalul în aer liber indiferent de frig, dar, totuși, în lipsa precipitațiilor atmosferice.

 

(6290)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă