No Rest OM Fest: ce organizează online instructorii, care au fost prezenţi la fest în 2019 - Om Activ

No Rest OM Fest: ce organizează online instructorii, care au fost prezenţi la fest în 2019

403 / 18.05.2020
Avem două noutăţi: una bună şi alta rea. Vestea proastă este că din cauza epidemiei se amână ediţia No Rest OM Fest din 2021. Vestea bună este că am aflat de la instructorii, care ar fi fost prezenţi la festival ce măsuri desfăşoară online în timpul carantinei mondiale.

Ralph Upmanis

Ralfs este responsabil nu doar pentru zona TRX, dar şi pentru dispoziţia în ansamblu la No Rest OM Fest. El a participat la toate ediţiile festivalului nostru şi dacă nu s-ar fi întâmplat evenimentele recente, cu siguranţă ar fi fost prezent şi în acest an.

În această perioadă Ralfs desfăşoară antrenamente online pe două platforme – Zoom şi Google Meetings. Ralfs demonstrează toate exerciţiile, iar al doilea instructor îi controlează pe clienţi, acesta este sistemul optim de desfăşurare a antrenamentelor pe timp de carantină. Senzaţia că stă cineva alături şi îi controlează, îi motivează pe clienţi să nu renunţe la antrenamente şi le dă senzaţia că practic nimic nu s-a schimbat.

Găsiţi toate detaliile antrenamentelor pe pagina studioului de fitness DCH: antrenamentele de grup se desfăşoară în limba letonă, însă Ralfs vorbeşte ruseşte – în cazul în care doreşti să te înscrii la antrenamente personale.

De asemenea, Ralfs desfăşoară numeroase antrenamente online cu instructori din toate colţurile lumii, numeroase live-uri şi nu numai, abonaţi-vă la contul lui de Instagram, ca să nu le ratezi.

Les Mills International

Les Mills International este o companie din Noua Zeelandă care creează programe de grup deja de 40 de ani și colaborează cu cluburi de fitness din 110 de țări.

La ediţia anterioară a No Rest OM Fest instructorii certificaţi Les Mills International din Polonia au desfăşurat 3 antrenamente cardio – Les Mills™ Bodycombat, Les Mills™ Grit Cardio şi Les Mills™ Bodyattack.

Pe durata carantinei Les Mills International oferă acces gratuit la zece antrenamente ale sale – la câte un antrenament din fiecare program (cardio, de forţă etc.).

Link la antrenament: watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts/

Dacă doreşti să te familiarizezi cu toate programele Les Mills™ şi să obţii acces gratuit pentru 60 de zile la 800 de antrenamente din 13 programe, inclusiv programele pentru copii, foloseşte link-ul Ecosport Gym link.lesmillsondemand.com.

Dacă o să-ţi placă, ulterior vei putea procura un abonament, care va costa doar 9,95 de euro pe lună.


Aleksandr Iaroşciuk şi Valeri Kiseli (Ucraina)

Aleksandr şi Valeri sunt multipli premianţi ai competiţiilor de crossfit şi responsabili pentru zona crossfit la No Rest OM Fest.

Valeri publică multe informaţii utile pe pagina sa oficială de Instagram, dar dacă doriţi să primiţi programele antrenamentelor, abonaţi-vă la paginile Septem Fitness şi Septem Crossfit – aici ei publică zilnic un nou set de antrenament. Contentul pe pagini este diferit: pe prima veţi găsi mai multe antrenamente funcţionale, iar pe a doua – crossfit.

Totodată Valeri scrie articole pentru proiectul nostru, pe toate le veţi găsi aici.


Adela Iacob (România) şi Valeriu Şendrea (Moldova)

De-a lungul anilor, la festival au luat naştere şi unele tradiţii. Una din ele este de a încheia No Rest OM Fest cu Zumba.

Vladimir Şendrea – instructor licențiat al programelor Zumba®, Strong by Zumba® și Aqua Zumba® acum activează în regim online prin intermediul serviciului Twitch.

Totul este simplu:

  • instalează Twitch pe dispozitivul tău după acest link
  • înregistraţi-vă pe Twitch,
  • abonaţi-vă la ZumbaOnline

Antrenamentele sunt gratuite, dar îl puteţi susţine financiar pe Vladimir prin intermediul PayPal sau transferându-i donaţii pe card prin www.transfer.md.

Vladimir publică orarul actual pentru fiecare săptămână pe pagina sa de instructor şi în grupul de pe Facebok.

Adela Iacob este primul instructor certificat de Zumba ® în România şi participantă la No Rest OM Fest 2019, care acum desfăşoară antrenamentele pe Zoom în zilele de luni şi joi la ora 19:30. Preţul lecţiei – 4,5$, costul a patru lecţii – 14$. Plata se percepe prin intermediul PayPal, pentru a vă înregistra scrieţi-i pe Instagram în direct.

Vitali Feșciuk

Vitali Feşciuk, dublu campion mondial la streetlifting şi responsabil de zona workout la No Rest OM Fest, în perioada epidemiei oferă reducere pentru programele sale, pe care le vei găsi după acest link. Există programe atât pentru începători, cât şi pentru workouteri avansaţi – fiecare la preţul de 35 de euro.

(403)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă