Planurile echipei de redacţie la No Rest OM Fest 2018 - Om Activ

Planurile echipei de redacţie la No Rest OM Fest 2018

608 / 17.05.2018
Vom fi ocupaţi cu organizarea festivalului, însă fiecare dintre noi va găsi timp pentru antrenamentele sale preferate. Vă relatăm în continuare care şi pentru ce gen de activitate fizică optează.

Dina Mardari, cosmetolog

Vreau să merg la TRX cu Ralfs Upmanis. Am impresia că ştiu totul despre centurile TRX, dar sunt sigură că el îmi va spulbera această convingere.

Demult visam să merg la Amatika Crossfit&Fight Club pentru un antrenament de crossfit şi să înţeleg dacă-mi stă în puteri. Mă bucură faptul că sunt prevăzute şi antrenamente pentru începători.

Planific să vizitez şi zona de dans la High-Heels. Încălţămintea cu tocuri e o provocare pentru mine, deoarece rareori îi port. Pe scena principală voi încerca să reuşesc la partea de stretching organizată de Fitness and Wellness Club Alexia şi la Kangoo Jumping oferit de Aquaterra Wellness and Spa – o singură dată în viaţă am alergat un cerc în jurul stadionului după care o săptămână nu mi-am simţit picioarele. Sper că de astă dată va fi şi mai tare.

Bineînţeles voi mânca la Iana Canonic, food-bloggerul proiectului şi voi ţine o lecţie în lectorium.

Daşa Cegarovscaia, jurnalist

Recunosc, în primul rând voi merge la No Rest OM Fest ca să mănânc gustos şi sănătos. Planific să-mi petrec toată ziua acolo şi să studiez toate bucătăriile.

Neapărat voi vizita antrenamentul de fly yoga, fireşte dacă va fi loc şi pentru mine – cred că va fi mare agiotaj în această zonă.

Mai apoi voi asculta lecţia Dinei Mardari. Ea ne va spune cum să ne protejăm pielea pe timp de vară. Imediat după ea îl voi asculta pe Anton Pahotin, care va vorbi despre SMM, ca de obicei.

Acesta-i planul meu maximal. Dar cel mai important este să mănânc.

Olesea Boguţcaia, psiholog

Îmi plac practic toate genurile de antrenamente din seria Body&Mind. Ador Pilatesul pentru abordarea grijulie şi profundă a corpului. Maşa este un instructor de nota 10, ador să frecventez antrenamentele ei. Şi yoga are o influenţă profundă asupra stării emoţionale şi armoniei lăuntrice.

Totodată vreau să dansez alături de Iuri Rîbak, îmi voi aduce aminte de lecţiile de dans din tinereţe.

Ecaterina Cuiat, jurnalist

Vreau să ascult istoria lui Voloşin despre cel mai rece maraton de pe planetă, iar slack line-ul să devină o tradiţie a mea la festival, de aceea voi încerca şi de astă dată să prind echilibrul.

Cu siguranţă voi mânca o porţie de aripioare de curcan la grătar. În restul timpului voi posta pe Instagram.

Evgheni Liuft, machetator

Eu voi merge la Maşa pentru Pilates – demult trebuie să fac ceva cu postura şi spatele.

Preconizez să-mi petrec o bună parte din timp în lectorium – îi voi asculta pe Pahotin, Voloşin şi Iaroşciuk.

Voi avea o pauză între orele 15:00 şi 16:00. Atunci se va desfăşura crossfit-ul, însă pentru PRO şi n-aş prea vrea să merg acolo. Cel mai probabil voi merge la jiu-jitsu.

Vadim Oleinicov, antrenor de fitness

Îmi este cea mai apropiată zona de crossfit şi arte marţiale. Dar fiind eu însumi instructor, sunt curios să văd toate platformele, în scop autodidactic, dar şi să mă orientez în tendinţe. Voi acorda atenţie şi zonei TRX – un antrenament foarte productiv, care dezvoltă atât puterea, cât şi posibilităţile funcţionale ale corpului.

Pe scena principală voi desfăşura antrenamentul Double Pump. Mă bucură faptul că festivalul acum este desfăşurat anual.

Iana Canonic, food-blogger

M-a atras Rock’n’Core cu Ralfs Upmanis. Anul trecut am fost la antrenamentul lui Ralfs – era să mor, dar totodată am primit o satisfacţie colosală. Vreau să mai încerc odată acele senzaţii.

De asemenea, intuitiv s-a trezit dorinţa de a merge la LesMills™ GRIT CARDIO de la EcoSport GYM – Zlata mi-a confirmat că este un antrenament cardio super tare.

Dar de fapt între orele 11:00 şi 19:00 voi vinde vafe cu umplutură diversă – vă aştept la standul OMactiv.

Maşa Vihri, instructor de Pilates

În zona de dans voi merge la Iuri Rîbak şi Uliana, invitata de la Kiev. În lectorium după lecţia mea voi rămâne să-l ascult pe Pahotin, care va vorbi despre SMM – aceste cunoştinţe îmi vor prinde bine. Voi urmări zona artelor marţiale, lăsându-mă cuprinsă de nostalgie. Bineînţeles nu voi rata zumba.

Graficul complet al festivalului îl găsiţi aici. Studiază-l şi alcătuieşte-ţi planul din timp.

Anastasia Popa, art-director

Ador boxul şi cross-fitul, cu mare plăcere aş frecventa aceste antrenamente. Dar bănuiesc că grijile organizatorice mă vor slei de puteri. Dar am şi un plan B – să merg la fly yoga şi să mă relaxez acolo. După asta în zona expo îmi voi procura ciorăpei viu coloraţi de la Socks.md.

Îl voi admira pe Ralfs Upmanis la TRX şi pe Vladimir Şendrea la zumba, deşi nu sunt mare fan. Dar antrenamentele lor fascinează, le poţi admira la nesfârşit.

Vreau să văd pe viu cât de splendid va fi acest festival. Concepţia vizuală are la bază creaţia mai multor pictori în stilul abstracţiei geometrice şi lucrările unui fotograf, care a experimentat cu stroboscopul. Toate luate împreună creează efectul mişcării continue, întrunind arta şi sportul, simbolizând obiectivul final – cultura fizică.

Zlata Fridman, redactor-şef

Neapărat voi merge la zumba la Vladimir Şendrea – vreau să încerc din nou senzaţiile de anul trecut. Mă treceau fiorii, aveam ochii înlăcrămaţi de emoţii, nu simţeam nici pic de oboseală, deşi acesta era penultimul antrenament din cadrul festivalului. Înainte de Zumba, pe scena principală EcoSport GYM va desfăşura antrenamentul LesMills™ Grit Cardio – îl recomand. Aproximativ 20 din cele 30 de minute ale antrenamentului vă veţi afla în aer liber.

Nu voi rata antrenamentul TRX, ca să-mi diversific antrenamentele în aer liber. Cu regularitate îmi iau centurile TRX în parc.

Fireşte se planifică emoţii mari.

(608)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă