TRX: este un antrenament complet pentru toate grupele de mușchi, pe care îl puteți efectua în preajma oricărui copac. - Om Activ

TRX: este un antrenament complet pentru toate grupele de mușchi, pe care îl puteți efectua în preajma oricărui copac.

1662 / 01.03.2017
TRX este un aparat de fitness portabil, inventat de ofiţerul trupelor americane cu destinaţie specială Randy Hetrick. Dar asta nu înseamnă că-l pot folosi doar persoanele cu pregătire fizică excelentă, ba dimpotrivă. Militarul şi-a pus întrebarea cum să-şi extenueze colegii nu doar la antrenament şi a încercat să găsească o modalitate de a te menţine în formă în orice condiţii. Anume pentru această mobilitate iubim TRX. Şi nu numai.

  • 1 Aparatul TRX te va ajuta la antrenarea tuturor grupelor de muşchi.

Picioare, braţe, spate, piept, trunchi, abdomenul, ai dreptate, nu vei putea prelucra izolat doar muşchiul deltoid, dar acum este vorba despre pregătire fizică generală, nu despre pregătirea de competiţiile de bodybuilding.

  • 2 În special, muşchii corsetului şi stabilizatori.

Muşchii corsetului sunt cei, care ne ţin în poziţie verticală, care stabilizează bazinul, coapsele şi coloana vertebrală. În al doilea rând, muşchii mici, care asigură echilibrul. Ambele tipuri de muşchi sunt antrenate în timpul efectuării exerciţiilor, de exemplu, pe o suprafaţă instabilă. E anume cazul antrenamentelor cu un singur picior în laţul TRX.

  • În timpul mişcărilor pe o suprafaţă instabilă se ard mai multe calorii, datorită încercărilor continue de a-ţi menţine echilibrul.
  • 3 Posibilitatea de a regla nivelul de sarcină.

Uite-aşa. Pentru a alcătui un program TRX va trebui să aplici cunoştinţele pe care le-ai obţinut la lecţiile de fizică. Ele îţi vor permite să reglezi nivelul sarcinii, de la cel mai simplu, până la cel, care îi va face să transpire chiar şi pe soldaţii versaţi. Dar întotdeauna vei lucra cu propria greutate, de aceea, organismul nu va fi supus şocurilor, or îşi ştie binişor propria greutate.

(1662)

comments powered by HyperComments
Vadim Oleinicov

instructor de fitness, specialist în gimnastică curativă, antrenor superior la "ZSport"

Alte articole la aceiaşi temă