Cum trebuie să se antreneze surorile Wachowski - Om Activ

Cum trebuie să se antreneze surorile Wachowski

815 / 10.03.2016
După coming out-ul lui Lilly Wachowski ne frământă o întrebare. Conform cărui program trebuie să se antreneze surorile? I-am adresat această întrebare expertului nostru.

Vă spun din start că niciodată nu am antrenat transgeni şi nici nu am avut ocazia să-i văd. Însă cunoştinţele profunde în anatomie şi experienţa bogată de lucru în calitate de instructor personal îmi permit să presupun care ar putea fi programul lor.

1.Sporim sarcina asupra părţii inferioare a corpului

Chiar şi cea mai puternică terapie hormonală nu poate schimba scheletul. Puţin de tot şi doar pentru mărirea lui. Tipul masculin al scheletului, pe care l-au avut Lilly şi Lana, se caracterizează prin umeri laţi şi bazin îngust. Umerii laţi, precum ştim, nu pot fi micşoraţi. În timp ce bazinul poate fi lărgit vizual, prin creşterea masei musculare pe partea laterală a coapselor.

2. Adăugăm mai mult cardio

Administrarea hormonilor provoacă o creştere a ţesutului adipos şi distribuirea lui după tipul feminin. Acest proces depinde de constituţia corpului – bărbaţii cândva uscăţivi nu vor deveni mai robuşti nici după o doză mare de hormoni. Însă întrucât Andy era predispus la obezitate, atunci Lilly va avea de luptat cu kilogramele în plus. De aceea, ei i-aş recomanda să alerge mai mult, iar Lana îşi poate permite să alerge mai puţin.

LANA WACHOWSKI and ANDY WACHOWSKI

3.Alcătuim programul antrenamentelor

Putem uita despre antrenamentele de forţă. În primul rând, organismul şi aşa are mult de suferit. În al doilea rând, surorile nu vor obţine rezultate, deoarece administrarea hormonilor feminini anihilează secreţia celor masculini, care clocotesc în cazul antrenamentelor dure. Se potriveşte calistenia sau antrenamentele cu greutăţi mici şi un număr mare de repetări, ca pentru sportivii începători.

4.Nu ratăm Pilatesul

În Pilates se pune accentul pe principiul „de la sine, în lungime, în părţi”. Acest principiu le ajută pe femei să evite consecinţele reducerii masei musculare a spatelui – durerile de spate şi comprimarea cartilajelor. Aspectul psihologic este la fel de important. Sunt convins că Lilly şi Lana automat vor îndoi spatele pentru a-şi demonstra pieptul. Pilates va rezolva şi această problemă.

lana-vachovski-do-i-posle

5. Ajustăm alimentaţia

În pofida semnelor sexuale feminine clare, cele două surori vor avea în continuare o poftă de mâncare bărbătească. Anume din acest motiv, trebuie revizuită raţia alimentară – prin reducerea caloriilor şi a proteinelor la un kilogram de greutate şi adăugarea acizilor graşi polinesaturaţi. În caz contrar, kilogramele se vor adăuga la fuguţa. Specialiştii recomandă renunţarea la alimente grase şi prăjite, pentru a reduce povara asupra ficatului şi aşa aflat în stare de şoc.

6.Renunţarea la vicii

În primul rând, alcoolul suprasolicită ficatul. Dar cel mai grav este că băuturile alcoolice spală hormonii feminini din organism, pe care surorile Wachowski sunt nevoite să-i consume până la sfârşitul vieţii şi împiedică asimilarea lor.
Fumatul se reflectă negativ asupra sănătăţii vaselor sanguine, care trebuie să fie maximal de flexibile şi curate în cazul administrării preparatelor hormonale orale.

1457604494_sestri-vachovski-postanovschik

7.Se găseşte un instructor, specializat în transgeni

Surorile Wachowski şi toţi cei, care au decis să-şi schimbe sexul, dacă citiţi acest articol, vă rog, consultaţi-vă cu un specialist înainte de a purcede la antrenamente. În schimb la fumat şi consumul băuturilor alcoolice puteţi renunţa fără o consultaţie prealabilă.

(815)

comments powered by HyperComments
Vadim Oleinicov

instructor de fitness, specialist în gimnastică curativă, antrenor superior la "ZSport"

Alte articole la aceiaşi temă