Despre apă OM

Te-ai gândit vreodată de ce anume OM aleargă cu tine la maraton, dansează la concursuri, face înviorarea şi urcă pe bicicletă la cursele de ciclism?

Nu vă vom obosi cu descrierea proceselor complicate, care au loc în celule în timp ce bem un gât de apă, pur şi simplu vom spune: OM înseamnă sănătate. De ce atât de categoric?

Analizează şi tu.

Compoziţie

Apa OM are o compoziţie minerală optimă pentru practicarea sportului şi pentru un mod de viaţă activ. Gradul de mineralizare: până la 1000 mg per 1 litru. Aceasta este o cantitate de substanţe active suficientă pentru a lansa toate procesele necesare, dar pentru a nu supraîncărca organismul.

Consumă cea mai pură apă OM în timpul antrenamentelor, fără să simţi greutate sau disconfort. Important este să bei cu înghiţituri mici la indicii medii ai pulsului. Dar despre aceasta vom vorbi mai târziu.

Originea

Apa OM ia naştere în izvoarele naturale. Un produs de provenienţă naturală mereu este apreciat mai mult, decât apa din sondele, forate de om sau din surse şi mai puţin inofensive.

Tehnologii

Natura o transmite celor mai perfecţionate tehnologii europene. La sigur nu eşti curios să afli care este capacitatea de trecere a liniilor noastre, dar să ştii că toate procesele sunt automatizate. Factorul uman este exclus! Utilajele suflă buteliile, le umplu cu apă, le pun capacul şi le lipesc etichetele. O eroare este posibilă doar în cazul răscoalei Skynet.

Controlul calităţii

La unitatea de producere a apei OM funcţionează două laboratoare: microbiologic și chimic, care controlează calitatea apei. Şi aceasta are loc, în pofida procesului absolut automatizat. Aşadar, nu avem nicio şansă să gustăm apă OM de proastă calitate. Probabilitatea este egală cu zero.

Gustul

Apa de origine naturală de calitate, produsă cu utilizarea aparatajului tehnologic performant, apriori are un gust perfect. Altfel nici nu poate fi!

Apa OM este recomandată copiilor

Apa OM o puteţi da bebeluşilor fără ezitare din primele zile de viaţă. Gustul plăcut îi va fi pe plac copilului, iar tinerele mămici vor aprecia compoziţia optimă şi calitatea stabilă.

Acum, când la viitorul eveniment sportiv îţi vom întinde o sticluţă de apă potabilă pură OM, vei lua o gură de apă fiind absolut sigur că aceasta nu este apă obişnuită, nu-i aşa?