Politica redacţională

Doar specialişti scriu pentru OMactiv. Nu jurnalişti sau copywriteri, doar experţi, cei mai buni în domeniu din ţara noastră. Un nutriţionist, un antrenor de fitness, un instructor de Pilates… N-o să-ţi vină să crezi, avem şi un expert în procurarea adidaşilor pe internet!

Toţi experţii noştri duc un mod de viaţă sănătos, dar să nu te mire faptul dacă vei vedea pe cineva dintre noi la o cafenea comandând o prăjitură. Neapărat o să povestim despre daunele zahărului şi vom propune un complex de exerciţii pentru recuperare rapidă, dar nu suntem zombi, axaţi doar pe modul sănătos de viaţă şi nu cântărim fiecare olivă pe care o mâncăm. Suntem oameni, care tindem să ne descoperim versiunea perfectă a noastră.

Tot despre ce scriu experţii, testăm pe pielea proprie. Facem exerciţiul înainte ca să vi-l recomandăm, alcătuim fiecare reţetă special pentru voi. Îţi imaginezi câte încercări au fost înainte ca bucatele să fie şi sănătoase, şi gustoase?

Privim filme despre sport chiar şi pe cele cu rating IMDB foarte mic în speranţa că criticii l-au subapreciat şi citim cu atenţie zeci de cărţi, ca să ţi le propunem pe cele demne de atenţia ta.

Lunar trecem în revistă produsele de pe rafturile magazinelor de la noi ca să le alegem pe cele mai bune pentru tine. În acest scop le încercăm pe toate, chiar şi pe cele, care nu merită nici ultimul loc în ratingul nostru. Îmi aduc aminte că după articolul despre ciocolată, câteva săptămâni nu puteam nici să privesc în direcţia ei.

Fiecare articol de pe site-ul nostru aduce folos. Nu e neapărat să asculţi absolut toate sfaturile noastre, nu vei reuşi, iar dezamăgirea legată de modul sănătos de viaţă va veni înainte ca să conştientizezi importanţa acestuia. Trage foloase puţin câte puţin. Seara coace pieptul de pui în loc să-l prăjeşti ca de obicei. Începe ziua de mâine cu un pahar de apă curată. Peste o zi nu folosi ascensorul şi fă o plimbare pe jos. Pe site-ul nostru vei găsi sute de recomandări utile, cu ajutorul cărora vei descoperi versiunea perfectă a ta.

Pe toate acestea le facem ca să-ţi descoperi cea mai bună versiune a ta. Crede-ne, o să-ţi placă.

Îţi mulţumim pentru încredere, echipa OMactiv.