3 sosuri pentru galete, care se prepară în 2 minute (de la 20 kcal per porţie) - Om Activ

3 sosuri pentru galete, care se prepară în 2 minute (de la 20 kcal per porţie)

900

3 sosuri pentru galete, care se prepară în 2 minute (de la 20 kcal per porţie)

Iana Canonic

food-blogger

Brandul OMactiv a lansat galete sănătoase fără coloranţi, potenţatori de aromă şi alţi aditivi dăunători. Tot ce trebuie să ştii despre aceste galete am scris aici. Este important să ştii că ele conţin doar ingrediente naturale.

La ora actuală există trei arome: cu rozmarin, roşii şi seminţe de in. Fiecare din ele conţine ulei de măsline şi sare de mare. Ţin să menţionez că galetele OMactiv sunt gustoase fără adaosuri, dar în combinaţie cu sosuri sănătoase vor aduce dublă satisfacţie. Am alcătuit pentru voi 3 reţete simple.

Dip cu avocado şi ceapă verde

Număr de porţii: 2
Valoarea energetică: 250 kcal

Ingrediente:

avocado 1 buc.
ceapă verde 2 buc.
suc de limetă ½ buc.
ulei de măsline 2 linguri
sare şi piper după gust
  • 1 Avocado se taie în jumătate, se înlătură sâmburele şi se scoate miezul din coajă. Se adaugă sare, piper şi sucul de limetă. Se striveşte cu o furculiţă pentru a obţine un pireu.
  • 2 Ceapa verde se mărunţeşte şi se încorporează în masa de avocado. Se amestecă minuţios.
  • 3 Dipul se pune pe farfurie şi se stropeşte cu ulei de măsline.

Salsa de roşii cu ceapă roşie

Număr de porţii: 2
Valoarea energetică: 20 kcal

Ingrediente:

roşii cherry 8 buc.
ceapă roşie ½ buc.
pătrunjel 5 crenguţe
suc de lămâie ½ buc.
sare şi piper după gust
  • 1 Roşiile şi ceapa se taie cuburi şi se amestecă într-un bol.
  • 2 Pătrunjelul se toacă mărunt şi se adaugă la amestecul de roşii şi ceapă.
  • 3 Se stoarce în salsa sucul de lămâie, se adaugă sare şi piper după gust.

Dip de iaurt cu verdeaţă proaspătă

Număr de porţii: 2
Valoarea energetică: 35 kcal

Ingrediente:

iaurt 1 pahar (120 g)
mărar 5 crenguţe
mentă 2 crenguţe
usturoi 2 căţei
sare şi piper după gust
  • 1 Iaurtul se pune într-un bol
  • 2 Se toacă mărunt menta şi mărarul, care se adaugă la iaurt.
  • 3 Usturoiul se pisează şi se încorporează în iaurtul cu verdeaţă. Se drege cu sare şi piper după gust.

(900)

comments powered by HyperComments
Iana Canonic

food-blogger

Alte articole la aceiaşi temă