9 lucruri mai puţin cunoscute despre un produs puternic pentru arderea grăsimilor - Om Activ

9 lucruri mai puţin cunoscute despre un produs puternic pentru arderea grăsimilor

2090 / 05.07.2016
Recent am relatat despre alt produs pentru arderea grăsimilor – L-carnitină (aici), care totuşi are un neajuns – nu acţionează atât de repede, cum ne-am fi dorit. Iată de ce astăzi vom relata despre un produs mai puternic – termogenic.

Orice produs pentru arderea grăsimilor, şi L-carnitina, şi termogenicele, au efect doar în combinaţie cu o alimentaţie corectă (despre greşelile din cauza cărora nu poţi scăpa de kilogramele în plus am scris aici) şi cu antrenamente de o intensitate potrivită (aşa sau aşa). Dar puse în condiţii egale, totuşi produsele termogenice sunt mai eficiente. Să le analizăm pe cele din urmă.

#1  Principiul de acţiune al termogenicului se bazează pe creşterea de scurtă durată a temperaturii.

Cea mai mare parte a caloriilor organismul o cheltuieşte nu pentru mişcare, ci pentru a menţine temperatura corpului. Cu cât mai mare este temperatura corpului, cu atât mai multe calorii consumă organismul pentru a o normaliza. Produsele termogenice ridică temperatura corpului pe termen scurt, anume astfel se explică efectul său, cu el vei cheltui cu 20-30% mai multe calorii şi vei slăbi.

#2  Produsele termogenice au restricţii de vârstă. 

Termogenicele conţin cofeină, de aceea nu sunt recomandate persoanelor până la 16 ani şi trecuţi de 60 de ani.
Consumul de cofeină la o vârstă fragedă, când sistemul nervos încă nu este bine format, în cel mai bun caz, poate provoca o activitate excesivă. În cel mai rău caz se poate repercuta negativ asupra sănătăţii psihice. La o vârstă înaintată, consumul de cofeină este restricţionat din cauza riscul apariţiei hipertensiunii arteriale.

#3  Chiar şi în cazul unei diete cu puţine calorii, persoana se simte energică.

Produsele termogenice sunt bogate în energizante: cofeină şi extracte de plante revigorante. De aceea, chiar şi în cazul alimentaţiei sărace în calorii, persoana care le consumă este vioaie şi energică. Calitatea vieţii nu are de suferit, nu dispare dorinţa antrenamentelor intensive, ceea ce se întâmplă adesea în cazul dietei cu mai puţin de 1200 kcal.

supl3

#4  În timpul administrării termogenicelor, este necesar de a spori consumul de lichide cu 30-40%

Termogenicele au efect diuretic, adică elimină lichidul din organism. De aceea, în timpul administrării lor, sporeşte consumul de lichide cu 30-40%, din norma recomandată (2-2,5 litri pe zi), dar nu din cele 1-2 pahare de apă pe zi, băute cu mare greu.

#5  În timpul administrării lor, este necesar de a reduce consumul de cafea şi ceai verde

Precum ştii, produsele termogenice sunt bogate în energizante. Crede-mă, nu vei avea nevoie de surse suplimentare.

supl3

#6  Termogenicele pot fi consumate în prima parte a zilei

Aceasta se datorează efectului energizant. Cea mai potrivită perioadă este după prima masă, maximum până la prânz. Numai nu în a doua jumătate a zilei – atunci nu vei mai avea parte de somn.

Stack 5

#7  Termogenicele se administrează în cure

O cură durează o lună. Chiar dacă dorinţa de a slăbi este mare, nu trebuie să repeţi această experienţă mai des decât o dată la 3 luni. În caz contrar, există riscul epuizării sistemului nervos.
În schimb, produsele termogenice pot fi administrate zilnic, spre deosebire de L-carnitină, care se iau doar înainte de antrenament. Te antrenezi în fiecare zi? Atunci, n-am ce spune.

#8  Cele mai bune termogenice se produc în Europa

Deja am relatat că legislaţia UE reglementează mai strict producerea nutriţiei sportive, decât cea a SUA. În Statele Unite ele nu sunt certificate şi indiferent de calitatea produsului, ele sunt brevetate. Însă în Europa legislaţia reglementează calitatea materiei prime, doza, combinaţiile, astfel practic este imposibil de a procura un produs european de calitate proastă.

#9  Pentru un efect mai bun, termogenicele pot fi combinate cu
L-carnitina

Dacă mâine trebuie să pleci la mare, atunci nu te va ajuta nici combinaţia de L-carnitină cu termogenice şi cu suc de grepfrut. În schimb în 3 luni, este absolut real să obţii o siluetă de invidiat, combinând 2 tipuri de produse pentru arderea grăsimilor, în cazul alimentaţiei corecte şi antrenamentelor intensive. Fără de asta nu se poate.

(2090)

comments powered by HyperComments
Vladimir Smirnov

director al reţelei de magazine pentru vânzarea nutriției și echipamentului sportiv «Power Team», arbitrul de categorie naţională la bodybuilding

Alte articole la aceiaşi temă