Cheat Meal Fest 2018 – totul despre festivalul anual al alimentaţiei sănătoase desfăşurat în Chişinău - Om Activ

Cheat Meal Fest 2018 – totul despre festivalul anual al alimentaţiei sănătoase desfăşurat în Chişinău

6503

Cheat Meal Fest 2018 – totul despre festivalul anual al alimentaţiei sănătoase desfăşurat în Chişinău

Redacţia OMactiv

În anul 2017 festivalul a avut loc în cea mai toridă zi a verii. De aceea, am transferat ediţia din acest an pentru luna septembrie. Ce veşti bune v-am mai adus? Am adăugat zona de master-clase şi zona pentru copii. Ce am păstrat? Atmosfera. Dacă aţi fost prezenţi la ediţia de anul trecut, ştiţi bine la ce mă refer.

Food Court

Şi în acest an restaurantele vor elabora reţete sănătoase, analogice bucatelor ce se regăsesc în meniul lor. Burgeri din franzelă integrală, paste din făină din soiuri tari de grâu. Dorim să gustaţi din noi delicii, dar sunt şi bucate cărora le ducem dorul, de aceea le veţi găsi şi în acest an. Vă număraţi printre cei care nu-şi imaginează un festival de acest gen fără midii?

Şi nu cumva să treceţi pe lângă standul OMactiv, unde va găti gustos Iana Canonic, food-bloggerul site-ului nostru. Ştim că la ediţia precedentă v-au plăcut îndeosebi vafelele sănătoase, însă de această dată Iana vă va uimi cu un nou fel de bucate.

La fel am ales pentru voi cele mai inofensive băuturi alcoolice – vinuri seci şi cocktailuri uşoare cu ingrediente naturale. Din băuturi nealcoolice vei găsi smoothie, limonade proaspete de fructe, cafea, ceai şi bineînţeles apă OM.

Zona de master-clase

La festivalul, găzduit şi de astă dată de curtea Academiei de muzică, teatru şi arte plastice, vom desfăşura master-clase de creaţie. Vom găti prea puţin, mai mult vom crea. Toate master-clasele sunt gratuite şi fără înscriere preliminară – înregistrarea va fi accesibilă doar în timpul festivalului.

Ora Moderator Master-class
13:00-14:00 Tanea Feoctistova şi Tata Darvai Bazele food-fotografiei delicioase
14:00-15:00 Helga Wigandt Master-class de acuarelă „Citrus”
15:00-16:00 Andrei Vas Bar: Limonadă naturală, Cobbler cu Heres şi Frozen Daiquiri
16:00-17:00 Anastasia Erlikh Colaj regizoral
17:00-18:00 Dmitri Erlikh Jocul „Jackson Pollock”
18:00-19:00 Anna Egorova Preparăm ciocolată raw

Zona pentru copii

La ediţia din acest an am pregătit o zonă aparte pentru copii. Aici ei îşi vor petrece timpul captivant şi util împreună cu magazinul „Carousel”, care oferă jucării, cărţi şi jocuri interactive, acestea dezvoltă abilităţile creative şi trezesc interesul faţă de anumite ştiinţe. Partenerul master-claselor pentru copii de la „Carousel” la Cheat Meal Fest este brandul francez „Djeco”.

13:00 Origami
Tehnica origami este o adevărată artă, care dezvoltă imaginaţia, aptitudinile motrice şi coordonarea vizuală.
Vârstă: 3-13 ani
13:00 Tatuaje
Alegerea tatuajului este o posibilitate de manifestare a individualităţii. Tatuajele de la „Djeco” sunt testate dermatologic şi sunt absolut inofensive pentru sănătate.
Vârstă: 3-99 ani
15:00 Stickere
Nu doar la master-clasele pentru adulţi vom învăţa să facem colaje. Copiii la fel vor crea istorii, combinând imagini de diferite forme şi culori.
Vârstă: 3-5 ani
15:00 Minigames/MiniGrafic
Vă invităm să vă jucaţi în jocuri compacte, care dezvoltă gândirea creativă şi logică. Rămâneţi împreună cu copilul la master-class, niciodată nu e târziu să te perfecţionezi.
Vârstă: 5-99 ani
17:00 Playcards
Vă prezentăm jocuri de cărţi captivante şi atractive (nu cele, la care te-ai gândit) pentru copii şi adulţi, care dezvoltă spiritul de observaţie, gândirea tactică, memoria şi viteza de reacţie.
Vârstă: 3-99 ani
17:00 Jocuri clasice
Veniţi cu toată familia să vă jucaţi în jocurile clasice într-un nou format şi design.
Vârstă: 3-99 ani

Lectorium

Anul curent vom vorbi mai puţin despre nutriţie, ca să nu vă pierdeţi pofta de mâncare la festival, dar vă vom da cunoştinţe practice. De exemplu, veţi afla cum se fierbe cafeaua în condiţii casnice. Vor preda lecţiile experţii OMactiv şi invitaţii noştri. Luaţi cu sine un smoothie şi faceți-vă comod pe canapea.

Ora Lector Lecţie
13:00-14:00 Irina Ghiliova Detoxifiere în condiţii casnice, fără impact negativ asupra organismului.
14:00-15:30 Dionisie Macrii Cum se fierbe acasă o cafea la fel de gustoasă ca şi la cafeneaua preferată.
16:00-17:00 Olea Bux Cum să te alimentezi sănătos cu întreaga familie, fără a da faliment.
17:00-18:00 Dina Mardari Pete, erupţii şi piele uscată: cum să-ţi revitalizezi pielea după sezonul estival.
18:00-19:00 Roman Rotarov Unde găseşti Isabela sau secretele căutării unui vin bun în magazine.

Muzică

La festival veţi avea parte de muzică bună. În cursul serii va evolua Isaac Nightingale, vestit interpret şi compozitor rus, rezidentul clubului legendar Cafe del Mar, laureat al premiului „Zolotaia Gorgulia” ca participant la cel mai bun proiect electronic din Rusia în 2014. Dar promiteţi că veţi veni nu doar să-l admiraţi pe el, ci mai devreme, pentru că am pregătit un program captivant pentru ziua întreagă.

Adresa: str. Alexei Mateevici, 111
Pagina evenimentului: aici

(6503)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă