10 articole confortabile pentru casă, care îți vor încălzi sufletul în această toamnă - Om Activ

10 articole confortabile pentru casă, care îți vor încălzi sufletul în această toamnă

3865 / 26.10.2020
Am găsit 10 articole frumoase și utile pentru casă și pentru tine însuți. Dorim să-ți fie comod și călduț în această toamnă. 

Pled

www.jysk.md

Un pled moale te va încălzi în serile răcoroase de toamnă și va adăuga culoare în interior, deoarece în sezonul rece ne lipsesc anume culorile.

De asemenea, designerii recomandă pentru acest sezon țesături naturale și culori vii – uneori este suficient să cumperi o pătură și câteva pernuțe pentru a împrospăta interiorul și a crea atmosfera necesară. 

Pahare frumoase

www.eclair.md

Multă veselă frumoasă nu strică, mai ales acum când petrecem mai mult timp acasă și mai rar luăm cina la cafenea. Pentru serile îndelungate în compania celor apropiați, dar cel mai important, pentru serile când rămâi cu tine însuți.

Ceramică

www.instagram.com/divinityceramics

Moda pentru ceramică a ajuns și pe meleagurile noastre. Îți recomandăm un brand autohton, care creează veselă și obiecte de decor. Aici vei găsi articole nespus de frumoase, unice și foarte confortabile.

Lumânări

www.ovico.md

Cu ajutorul lumânărilor se poate crea o ambianță călduroasă și liniștitoare (acest lucru ne place îndeosebi, în special în perioada când știrile negative ne atacă din toate părțile). Sortimentul de lumânări este variat – mari și mici, rotunde sau alungite. Unele branduri propun lumânări cu mirosul parfumurilor cunoscute.

Important este de a folosi lumânări naturale. Nu ignora tehnica de securitate.

Pijama

www.facebook.com/AnaPopovaHomeWear

Poartă acasă o pijama frumoasă, chiar dacă nimeni nu te vede. Alege stofe naturale, plăcute la atingere, cum ar fi bumbacul sau mătasea. Pune-ți și o pereche de ciorapi călduroși și vei avea un set de casă, în care dorești să te ascunzi de restul lumii 24/7.

Covor

www.facebook.com/MiorDecor

Covorul este un alt element care va adăuga căldură și culoare în orice interior. În această toamnă și iarnă sunt actuale motivele naționale și nu are rost să comanzi un covor de culori aprinse de la IKEA, de exemplu, când avem un producător autohton, care confecționează covoare artizanale la comandă. Ai posibilitatea de a alege culoarea, materialul și chiar dimensiunile lui.  

Lampă de citit

www.smart.md

Toamna și iarna se întunecă devreme și mereu lipsește lumina bună. Acum e timpul potrivit pentru a cumpăra o lampă de podea în dormitor sau living.

Proiector

www.darwin.md

Dacă îi știi pe nume pe toți regizorii și seară de seară privești filme, însă la laptop, atunci ar fi bine să-ți cumperi un proiector. Cu acesta vei putea viziona filmele într-o companie mai mare, practic ca la cinematograf, care încă rămân închise. Important este ca toți oaspeții să aibă anticorpi la ceea despre ce nu se vorbește.

Lenjerie de pat

www.instagram.com/helga.wigandt.store

Mirosul lenjeriei proaspete ridică dispoziţia (însă doar până când vine momentul să îmbraci cearșaful pe pilotă). La drept vorbind, un nou set de lenjerie de pat este o cumpărătură, care aduce nu mai puțină satisfacție, decât o pereche de pantofi sau îmbrăcăminte nouă.

Alege lenjerie din stofe naturale. Dacă vara ai optat pentru mătase, atunci în perioada rece a anului îți recomandăm modelele din bumbac cu adaos de in sau lână – mai călduros și mai mult confort.

Jocuri de masă

www.instagram.com/carturesti_chisinau

Avem o idee mai bună, decât să urmărești fluxul de noutăţi și să citești veștile proaste – jocurile de masă. Alege câteva și invită-i pe cei mai apropiaţi prieteni cu anticorpi formați deja.

(3865)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă