10 cadouri drăguțe până la 100 de lei (pentru tine, prieteni și colegi) - Om Activ

10 cadouri drăguțe până la 100 de lei (pentru tine, prieteni și colegi)

9244 / 18.12.2019
Practic era o misiune imposibilă, dar am reuşit (preţurile cresc în continuu şi pe an ce trece este tot mai dificil să cumperi ceva până la 100 de lei). Totuşi am găsit zeci de cadouri, care îţi vor bucura prietenii, cunoscuţii, colegii de serviciu şi pe tine însuţi, să nu uităm de noi.

Mască de faţă „I’m sorry for my skin”

Cunoscutele măşti din pânză „I’m sorry for my skin” sunt o ţesătură îmbibată cu o cantitate mare de esenţă de gel. Esenţa are la bază un complex unic AMF™, care menţine nivelul maxim de hidratare în decurs de 120 de ore.

Masca de pânză poate fi utilizată înainte de aplicarea machiajului sau după o noapte nedormită pentru a camufla urmele de oboseală și a evita deshidratarea.

Preţ: 40 de lei
Unde se găsesc: Moonglow.md

Lumânări pentru casă

Dacă nu ai dispoziţie, nu aştepta să ţi-o ridice cineva, creează-ţi-o singur. Începe cu lumânările – ele vor reda o atmosferă confortabilă. Alege lumânări naturale fără miros sintetic şi respectă tehnica securităţii.

Preţ: 69 de lei
Unde se găsesc: Jysk.md

Ciorapi cu ozor sau imprimeu

Includem ciorapii cu ozor în toate listele noastre de cadouri. Ciorapii neobişnuiţi sunt o modalitate simplă de a-ţi pune în evidenţă individualitatea, chiar dacă rigorile te impun să vii la cravată la serviciu. Alegând ciorapii, ai grijă de compoziţie: ţesăturile naturale sunt binevenite, dar puţină sintetică nu strică – aceasta menţine forma.

Preţ: 40 de lei
Unde se găsesc: Millomania.md

Balsam de buze Mr.Scrubber cu ulei de cocos

Balsamul pentru buze este un cadou binevenit pentru oricine, el este perfect pentru iernile geroase. Acest balsam are doar ingrediente naturale şi cu siguranţă vei îndrăgi aroma exotică de cocos.

Uleiul de cocos înmoaie şi catifelează pielea, vindecă microfisurile, iar untul de cocos înlătură descuamarea şi îmbunătăţeşte nivelul de protecţie al pielii.

Preţ: 90 de lei
Unde se găsesc: Mr.Scrubbermoldova

Mască pentru somn

Un accesoriu plăcut, care te va ajuta să adormi oriunde ai fi – este indispensabil în călătorii. Alegeți o mască cu căptușeală din țesături naturale care se potrivește perfect pe piele și nu te apasă prea mult pe ochi.

Principiul este următorul: când pe retină nu cade lumină, atunci creierul secretă hormonul somnului melatonina şi adormi. Acesta este încă un motiv de a scoate gadgeturile din dormitor – creierul reacţionează la cele mai mici beculeţe.

Preţ: 50 de lei
Unde se găsesc: ShopShopmd

Ceai cu miros de sărbătoare

A ce miroase vacanţa de iarnă pentru tine? A mandarine? A brad? Sau a mirodenii? Te va face să simţi apropierea vacanţei un ceai din ierburi naturale cu adaos de scorţişoară, fructe uscate şi mandarine.

Un pachet de ceai costă 25 de lei, cu care vei crea atmosferă de sărbătoare pentru toţi cunoscuţii!

Preţ: 25 de lei
Unde se găsesc: DOMnMoraru

Carnet de note

Pentru un cadou alege carnete din hârtie tare şi cu cusături rezistente, care să nu-şi piardă filele peste 3 zile. Am găsit un carnet de formatul A5 cu foi negre la mijloc – perfect pentru notiţe şi mici desene.

Preţ: 75 de lei
Unde se găsesc: Palette.md

Bile efervescente 

Un cadou potrivit pentru cei care adoră să facă baie şi procedurile SPA în condiţii casnice. Bilele efervescente sunt pe bază de ulei natural cu extracte din plante. Au o aromă uşoară şi plăcută şi se dizolvă rapid în apă. După o baie călduţă de 20 de minute, vei avea pielea moale şi hidratată. Favoritele noastre sunt cele de piersic şi levănţică.

Preţ: 20 de lei
Unde se găsesc: OrganicShopMoldova

Cremă pentru mâini

Încă un cadou care iarna va bucura pe oricine. În anotimpul rece optează pentru creme bogate în uleiuri, care protejează bine pielea. Uleiul de karite și macadamia se isprăvesc excelent cu această sarcină. Aroma plăcută este încă un motiv să aplici cât mai des crema pe mâini.

Preţ: 79 de lei
Unde se găsesc: YvesRocherMoldova

Ilustrată handmade

Ilustrata este prea banal, vei spune tu. Nu ai dreptate. La Soul.cards.md vei găsi un sortiment bogat de ilustrate originale, multe semne de carte şi alte accesorii handmade, care nu sunt deloc banale. La ei vei găsi şi pachete de hârtie cu sigiliu de ceară – întreabă despre ele.

Preţ: de la 25 până la 40 de lei
Unde se găsesc: Soul.cards.md

(9244)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă