10 cadouri pentru gurmanzi, până la 300 de lei - Om Activ

10 cadouri pentru gurmanzi, până la 300 de lei

2998 / 18.12.2018
Prima listă de cadouri la sfârşit de an este gata. Află cu ce să-ţi bucuri prietenii, cărora le place să gătească sau să mănânce gustos.

Ciorapi cu morcovi

Ciorapii viu coloraţi sunt nelipsiţi în orice listă de acest gen. Îi ador, sunt drăguţi, nu-i aşa? În sezonul trecut am purtat ciorapi cu avocado, iar acum vom avea ciorăpiori cu morcovi.

Preţ: 80 de lei
Unde se găsesc: funnysocks.md

Caviar

Caviarul este unul din puţinele produse sănătoase de pe masa de sărbătoare. Promoţie: cumpără 2 şi primeşte una cadou (o vei păstra pentru sine).

Preţ: 297 de lei
Unde se găsesc: caviar.md

Set pentru decorat copturi

Coptul este una din cele mai sănătoase moduri de preparare a hrănii. Pentru mai multe beneficii, înlocuieşte făina rafinată în copturi cu cea integrală, iar pentru decorarea lor foloseşte acest set minunat.

Preţ: 195 de lei
Unde se găsesc: Eclair Tea, Decor and Lifestyle

Set de bomboane din ciocolată naturală

Cele mai sănătoase bomboane. Ana Egorova, proprietara brandului, foloseşte cacao brut, pastă naturală de alune, îndulcitori organici şi condimente naturale. În componență nu este zahăr rafinat alb. Ciocolata se încălzesc maximum la 45°С, pentru a păstra toate proprietăţile utile ale ingredientelor. Termenul de valabilitate al bomboanelor este de 3-5 zile, Ana le face la comandă.

Preţ: 270 de lei
Unde se găsesc: tidbit.md

Cuţit pentru verdeaţă

Cuţit din inox, util la bucătărie, de la brandul englezesc Joseph Joseph. Acum se oferă reducere. Cel mai probabil nu sunt mulţi doritori de a procura aparte un cuţit pentru tăiat verdeaţă, dar aceasta este funcţia unui cadou – de a înmâna ceea ce nu-ţi vei cumpăra singur.

Preţ: 195 de lei
Unde se găsesc: homi.md

Cartea „Alegerea lui Jamie. Bucătăria italiană”

Cartea este unul din cele mai bune cadouri din toate timpurile, Jamie este unul din cei mai buni bucătari, iar bucătăria italiană este una din cele mai delicioase. Şi sănătoase. În Italia producerea pastelor din soiuri moi (dăunătoare) de grâu este interzisă la nivel legislativ.

Preţ: 249 de lei
Unde se găsesc: librarius.md

Seminţe chia

Deja am scris despre faptul că beneficiile multor super-food-uri sunt exagerate, însă nu şi în cazul seminţelor de chia. Acestea sunt o sursă bogată în proteine vegetale, celuloză, acizi graşi nesaturaţi Omega 3 şi Omega 6, fier, calciu şi potasiu, precum şi alte substanţe utile. Da, este o sursă bogată, de aceea, este şi un cadou foarte plăcut.

Preţ: 275 de lei
Unde se găsesc: bioorganic.md

Deco Room Home and Gifts

Mai drăgălaş decât un pulover cu reni poate fi doar o farfurie cu ei învelită într-un fular călduros. Dimensiuni: 18,4 х 14,7 х 2,8 cm. Aici vei găsi veselă care dintre care mai frumoasă, însă eu m-am îndrăgostit anume de acest cerb nostim.

Preţ: 163 de lei
Unde se găsesc: decor.md

Raţie alimentară pentru o zi

Scuteşte-ţi prietenul de necesitatea de a găti – dăruieşte-i o raţie alimentară cu 5 mese pe zi. Îi va prinde bine la 4 ianuarie, când va termina toate salatele rămase de la masa de sărbătoare. Curierul îi va livra cinci feluri de bucate pentru cinci mese la o oră convenabilă. Bucatele sunt proaspete, preparate ţinând cont de preferinţele sale.

Preţ: 300 de lei
Где купить: eat-and-fit.md

Cântar de bucătărie

Sortimentul este foarte bogat, însă am ales unul mai drăguţ pentru că e un cadou, nu-i aşa? Este conceput până la 10 kg, aşa că vei putea cântări chiar şi un curcan. Sunt şi alte imagini, cum ar fi cele cu tematica de iarnă, însă îţi recomand să optezi pentru un ornament care va fi actual anul împrejur.

Preţ: 299 de lei
Unde se găsesc: bomba.md

(2998)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă