10 obiceiuri sănătoase ale Lesei Tanner, creatoarea Laveda Bridal - Om Activ

10 obiceiuri sănătoase ale Lesei Tanner, creatoarea Laveda Bridal

775 / 11.11.2020
Am întrebat-o pe Lesya Tanner, designer, creatoare a brandului de rochii de mireasă Laveda Bridal și mama micuțului Evan, despre obiceiurile zilnice, care o apropie de versiunea ei perfectă.

  • 1 Întotdeauna încep dimineața cu gimnastica cu efect de drenaj limfatic.

Fiind întinsă în pat, flutur energic mâinile și picioarele ridicate. Exercițiul este numit „gândacul” și trezește minunat organismul. 

  • 2 După gimnastică beau cu înghițituri mici un pahar de apă caldă.

„Gândacul” și apa caldă sunt două ritualuri matinale obligatorii. În funcție de starea în care mă aflu, fac și alte exerciții: alternez 50 de genuflexiuni, 100 de sărituri mici și câteva exerciţii pentru spate. 

  • 3 Pot să sar peste orice masă de pe parcursul zilei, dar nu peste micul dejun.

De fiecare dată este diferit. Uneori pot să gătesc micul dejun tocmai o oră, însă procesul îmi aduce satisfacție. Mă strădui ca micul dejun să fie alcătuit din proteine, grăsimi, fibre și carbohidraţi, atunci el asigură sațietate până la prânz.

  • 4 Am grijă de mine cu regularitate.

Îngrijirea este cea mai bună investiție în aspectul nostru. Ritualurile mele includ masajul zilnic cu vacuum al feței și corpului, masaj guașa, curs de băi cu sare Epsom și masaj regulat al feței și părului. Compoziţia produselor cosmetice pentru mine este mai importantă decât brandul. Printre brandurile preferate se numără: Beautycounter, Drunk Elephant, Andalou Naturals.

  • 5 Pentru corpul meu este perfect pilatesul.

După antrenamentele de pilates văd cele mai bune rezultate și schimbări. La ora actuală, mă antrenez acasă de sine stătător. Totodată folosesc un roller pentru relaxarea profundă a mușchilor seara și covorașul de masaj. 

  • 6 Mă conduc de principiul 80/20.

80% din timp duc un mod de viață sănătos (în viziunea mea), dar în 20% din timp îmi permit de toate. Este important să nu exagerez în nici o sferă, mai ales că zi de zi apar informații noi despre beneficiile sau inutilitatea unor produse, suplimente sau proceduri.

  • 7 Încerc mai des să fac ceea ce mă încarcă emoțional.

Aceasta nu ţine doar de lucrul în sensul clasic. Acesta poate fi un hobby, care nu neapărat îmi aduce profit, dar care mă încarcă emoțional și îmi dă puteri să fac restul. 

  • 8 Mă inspiră familia, călătoriile și autodezvoltarea.

Anul acesta este mai dificil la capitolul călătorii, dar familia și autodezvoltarea rămân o sursă colosală de motivaţie.

  • 9 Îmi petrec timpul liber în compania prietenilor.

Discutăm fără grabă. Când ai un copil și un serviciu, aceste momente sunt nespus de valoroase.

  • 10 Rețeta mea a fericirii

Un echilibru în toate sferele importante ale vieții. 

Lesya pe Instagram: www.instagram.com/lesyatanner/

(775)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă