10 cele mai incendiare articole ale anului 2016 de pe OMactiv - Om Activ

10 cele mai incendiare articole ale anului 2016 de pe OMactiv

2131 / 29.12.2016
Ne-am lăsat cuprinşi de nostalgie şi am recitit 10 cele mai populare articole publicate în 2016. Nu ne rămâne decât să tragem concluziile şi să ne perfecţionăm în anul ce vine.

#1| 5 cele mai tari conturi de fitness de pe instagram ale fetelor din Moldova

20 314 de vizualizări

Încă nu ne-am pierdut speranţa că vom scrie un articol, care va avea şi mai mulţi cititori, decât acesta. Sincer ne străduim, însă tehnica aşezărilor nu este atât de interesantă ca fotografiile celor, care demult au însuşit-o.

cover_insta2-830x0-c-default

#2| Adevărul amar: Care ciocolată neagră în Chişinău este cea mai gustoasă şi folositoare

11 420 de vizualizări 

În seara după trecerea în revistă a ciocolatei am jurat că timp de câteva luni nu vom mai privi în direcţia ei. A doua zi am mâncat ce a mai rămas, nu doar ciocolata de pe primele poziţii.

chocolate_cover-830x0-c-default

#3| Sinteză: 11 cluburi de fitness de top din Chişinău

11 243 de vizualizări

Progresul în acest domeniu este îmbucurător, el denotă că serviciile cluburilor de fitness sunt solicitate în Moldova! Apropo, este unul din primele noastre articole, pe care l-am scris atunci când încă nu vă cunoşteam preferinţele. Acum le ştim. Ciocolata şi adidaşii ☺

heder3-updated-830x0-c-default

#4| Sinteză: Unde poţi practica yoga în Chişinău

8574 de vizualizări

Încă un articol cu care site-ul a făcut primii paşi. Mult timp am stat pe gânduri, ne întrebam dacă să alcătuim aceste două topuri – atunci ni se păreau banale, dar ne-am hotărât şi nu am dat greş. Ele au fost foarte utile, iar nouă ne place să le fim oamenilor de folos.

heder-830x0-c-default

#5| 5 magazine online avantajoase cu livrare a adidaşilor în Moldova  

7128 de vizualizări

Aici totul e clar. Toţi au nevoie de adidaşi. Chiar şi cei, care nu sunt obsedaţi de fese bombate şi abdomenul ferm. Cu atât mai mult că sortimentul de la noi din ţară nu este prea bogat.

1-1-830x0-c-default

#6| 6 cupluri din Chişinău, care te vor motiva Partea I

7052 de vizualizări

În această selecţie le-am inclus anume pe fetele din top 5 al celor mai incendiare conturi de pe instagram. Dar în compania iubiţilor au acumulat de două ori mai puţine vizualizări. Se pare că apariţia iubiţilor a stăvilit interesul pentru ele. Fetelor, să ne iertaţi!

kaver_fitness_pary-830x0-c-default

#7| Decizie fermă: ce paste în Chişinău sunt cele mai gustoase şi sănătoase

6182 de vizualizări

Testarea pastelor a fost o sarcină mai dificilă, decât alegerea ciocolatei perfecte. La un moment dat ne-am dat seama că trebuie să le fierbem, câte 8 minute pe fiecare. Dar înainte de asta apa trebuie să dea în clocot. Unde mai pui că un ochi de plită nu funcţiona. Dar ne-am isprăvit şi cu această misiune de dragul vostru.

spagetti_cover33-830x0-c-default

#8| Cum să distrugi adidaşii de la prima spălare

6027 de vizualizări

După câteva ploi, ninsori şi topire a zăpezii acest articol va întrece după numărul de vizualizări topul conturilor de instagram ale fetelor. Suntem convinşi că aşa va fi!

shoes_cover-830x0-c-default

#9| Modelează un posterior ferm ca la Jennifer Lopez, fără a recurge la aşezări şi ajutorul plasticianului 

5862 de vizualizări

În sfârşit am ajuns la exerciţii, or într-un anumit moment aveam impresia că e timpul să ne reprofilăm într-un site despre îmbrăcăminte şi alimentaţie sănătoasă.

masha_popa_cover-830x0-c-default

#10| 6 cele mai sportive cupluri din Chişinău Partea II

5360 de vizualizări

Al doilea top al perechilor sportive a avut mai puţine vizualizări, dar aceasta nu denotă nimic! Poate doar algoritmul straniu de demonstrare de pe facebook, care a afişat articolul unui număr mai mic de oameni. Aşadar dacă le-ai omis pe careva din ele, grăbeşte-le să le citeşti.

couple_cover2-830x0-c-default

(2131)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă