10 clipuri muzicale incendiare, având sportul în prim plan - Om Activ

10 clipuri muzicale incendiare, având sportul în prim plan

1403 / 14.12.2016
Ne-am adus aminte cele mai fierbinţi clipuri muzicale despre sportul în sală. Este o listă pentru toate timpurile, care îţi va asigura buna dispoziţie şi posibil te va inspira să-ţi cumperi, în sfârşit, un abonament la clubul de fitness (şi să-l frecventezi, desigur).

Kanye West – Fade (2016)

Recent a fost lansat clipul ultrafierbinte al lui Kanye West la piesa „Fade”, în care cântăreaţa Tianna Taylor a demonstrat elocvent că corpul transpirat al unei femei în sala de sport este fermecător.

Eric Prydz – ‘Call on Me’ (2004)

Muzician suedez, care cândva a bucurat ochiul şi minţile admiratorilor cu acest video şi a demonstrat a câta oară că aerobica este nespus de sexuală.

Olivia Newton-John – ‘Physical’ (1981)

Video cu care a început epoca clipurilor muzicale workout. Oldschool din anii ’80, care nu şi-a pierdut proprietăţile motivaţionale.

OK Go – ‘Here It Goes Again’ (2006)

Rockerilor americani de la OK Go li s-a dus faima prin clipurile lor creative. Aici ei au demonstrat că o pistă de alergare poate fi folosită nu doar conformi destinaţiei directe a ei.

Mason vs Princess Superstar – ‘Perfect’ (2007) 

Gimnastica e un sport super tare. Dacă te îndoieşti, priveşte acest clip.

Madonna – ‘Hung Up’ (2005)

Madonna, care foloseşte orice clipă ca să-şi menţină corpul în stare perfectă, întotdeauna a fost un exemplu demn de urmat. Acum 10 ani clipul piesei „Hung up” i-a inspirat pe mulţi să practice dansul, indiferent de vârstă.

Jurassic 5 – Work It Out (2006)

Singurul clip din topul nostru, care nu a fost filmat în sală, ci este despre alergările în aer liber, sportul nu se rezumă doar la aparatele de forţă.

Michael Jackson – Hollywood Tonight

Clipurile regelui muzicii pop întotdeauna au fost o sursă de energie şi inspiraţie. Şi aşa vor rămâne.

R3HAB & KSHMR – Karate (2014)

Ritm cadenţat şi zeci de corpuri bine făcute. Încă nu ai început flotările?

Kylie Minogue – Sexercize (2014)

Kylie Minogue este încă un exemplu demn de urmat. La 46 de ani e într-o formă excelentă. În acest video vei privi cu alţi ochi exerciţiile cu balonul. Şi pe tocuri.

(1403)

comments powered by HyperComments
Vera Borcuta

cinefil

Alte articole la aceiaşi temă