12 actori cu un corp de invidiat - Om Activ

12 actori cu un corp de invidiat

2558 / 31.08.2017
Nu în toate aceste pelicule sportul este în prim plan, însă corpul atletic al protagoniştilor denotă un program dur de antrenamente şi o dietă bogată în proteine.

Mark Wahlberg
în „Trage tare și te scoți” (Pain & Gain) / 2013

IMDb: 6,5

Comedie sarcastică despre trei culturişti cu ghinion, regizată de Michael Bay. Pe tot parcursul filmului vei admira muşchii reliefaţi ai lui Mark Wahlberg şi Dwayne Johnson, de rând cu umorul sofisticat.

Într-o bună zi, eroul principal, antrenor de fitness, se plictiseşte de costumul sport. Decide să-şi schimbe radical viaţa şi să devină milionar. Atunci îi găseşte pe doi culturişti ghinionişti şi le propune un plan de răpire a clientului său milionar pentru răscumpărare. Însă atunci când muşchii lucrează mai bine, decât creierul, chiar şi un plan perfect, pe care l-ai împrumutat din filme, este dat peste cap.

Trailer

Chris Evans
în „Căpitan America” (după transformare) / 2011

IMDb: 6,9

Căpitan America este un super-erou fictiv, care apare în film şi în cărțile de benzi desenate. Chris Evans nu putea să rămână în urmă şi s-a străduit să arate ca atare. Producătorii de film de la Hollywood ştiu bine cum să capteze atenţia femeilor cu benzile desenate.

Trailer

Chris Hemsworth
în „Thor”/2011

IMDb: 7,0

Încă nu-ţi doreşti să trăieşti în Universul Marvel? Actorul australian Chris Hemsworth cu siguranţă o să te convingă.

Trailer

Christian Bale
în „Psihopatul american”/2000

IMDb: 7,6

Christian Bale adesea recurge la schimbări radicale de greutate pentru rolurile sale. În filmul „Psihopatul american” Christian apare în toată splendoarea. Fii sigur, ai ce admira.

Trailer

Gerard Butler
în „300 de spartani”/2006

IMDb: 7,7

Acest film nu putea să lipsească din topul nostru. Motive sunt mai multe. Dar cel mai important este corpul nemaipomenit al lui Gerard Butler, care l-a ajutat să iasă din umbră şi să-şi facă apariţia pe coperta „Men’s health”. Oare asta nu te motivează să faci 300 de flotări chiar acum?

Trailer

Arnold Schwarzenegger
în „Conan Barbarul”/1982

IMDb: 6,9

Rol, care i-a adus faima lui Schwarzenegger, făcându-l unul din cei mai solicitaţi actori. Apropo, despre alte roluri tari de tot ale lui Arnold cel Tare am scris aici. Încă 300 de flotări!

Trailer

Daniel Craig în
„Casino Royale” /2006

IMDb: 8,0

Multe a avut de tras Craig, când a fost aprobat pentru acest rol. De ce toţi au tăbărât asupra lui? Scena, când Daniel iese din apă în slipul albastru şi drăguţ… poate fi admirată la nesfârşit.

Trailer

Brad Pitt
în „Fight Club”/1999

IMDb: 8,8

Pitt pe bună dreptate este considerat un sex simbol, iar în rolul lui Tyler Durden apare cu un torace mai splendid ca niciodată. Deşi, la drept vorbind, eroul său nu ducea un mod de viaţă tocmai exemplar.

Trailer

Toată echipa de bărbaţi
în „Magic Mike”/2012

IMDb: 6,1

Pur şi simplu priveşte spotul.

Scenele de dans

Dolph Lundgren
în „Stăpânii Universului”/1987

IMDb: 5,3

Unul din sex-simbolurile anilor ’80, blondul suedez Dolph şi-a etalat corpul atletic în multe filme din acele timpuri. He-Man este cel mai cunoscut rol, în care îl putem admira în toată splendoarea în serialul de cult în desene animate „Stăpânii Universului”. Nu, nu sunt desene animate pentru adulţi.

Trailer

Jean Claude Van Damme
în „N-ai unde să fugi” (Nowhere to Run)/ 1993

IMDb: 5,6

Van Damme poate fi considerat regele trunchiului sexual. Chipeşul de la Bruxelles, campion la bodybuilding, karate şi kickboxing. Cine nu era îndrăgostit de el în anii ’90?

Trailer

Hugh Jackman
în „Wolverine” şi „X-men”/2009

IMDb: 6,7

Un model al trunchiului de invidiat chiar şi la aproape 50 de ani ai săi. Hugh Jackman este un exemplu bun de urmat.

Trailer

(2558)

comments powered by HyperComments
Vera Borcuta

cinefil

Alte articole la aceiaşi temă