13 magazine cu sortiment bogat de cadouri pentru tinere active - Om Activ

13 magazine cu sortiment bogat de cadouri pentru tinere active

1584 / 04.03.2017
Fetele sunt diferite, de aceea, nu ne vom concentra atenţia pe anumite cadouri (deşi de câteva ori nu ne-am abţinut) şi am alcătuit un top al magazinelor, unde cu siguranţă vei găsi produse pe placul femeilor, care duc un mod activ de viaţă. Astfel, am adunat o companie drăguţă de amatoare şi profesioniste în domeniul modului sănătos de viaţă, trecând pe lângă magazinele cu jucării de pluş, am ajuns la cadourile adevărate.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte sport (indoor)

Un nou tricou pentru antrenamente sau o pereche de leggins viu coloraţi întotdeauna sunt bineveniţi, chiar dacă sunt a 15-a la număr. Fireşte, poţi să nu ghiceşti măsura potrivită, de aceea, sunt binevenite certificatele cadou pentru a evita situaţiile neplăcute sau caută pe neobservate mărimea pe celelalte 14 perechi de leggins.

#1  Nike

Adresa: Grand Hall, etajul 3
Sortiment: accesorii sport (genţi, ciorapi etc.), îmbrăcăminte pentru sport şi fitness, precum şi vestimentaţie lifestyle.

#2 Adidas

Adresa: Grand Hall, etajul 3
Sortiment: accesorii sport (genţi, saltele pentru yoga şi pilates, ciorapi etc.), îmbrăcăminte pentru sport şi fitness, precum şi vestimentaţie lifestyle.

#3 Boxeur des rues

Adresa: Grand Hall, etajul 3
Sortiment: accesorii sport (mănuşi pentru fitness, box, prosoape şi chiar îmbrăcăminte pentru animalele de companie, genţi, lenjerie etc.), îmbrăcăminte pentru sport şi fitness, preponderent pentru box, precum şi vestimentaţie lifestyle.

#4 Puma

Adresa:

– bd. Decebal, 139B

– str. D. Cantemir, 6 (cel mai liniştit magazin)

– MallDova, etajul 3 (cel mai bogat asortiment)

Sortiment: accesorii sport (mănuşi pentru fitness, prosoape, genţi, lenjerie etc.), îmbrăcăminte pentru sport şi fitness, precum şi vestimentaţie lifestyle.

#5 Invito

Adresa: Atrium etajul 2
Sortiment: o gamă nu prea largă de îmbrăcăminte pentru fitness, în schimb cu cele mai vii culori

Îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii sport (outdoor)

Dacă odată cu încălzirea timpului, femeile, care te înconjoară (inclusiv tu), ai ieşit afară din sala de sport, atunci caută cadouri în magazinele cu echipament corespunzător.

#6 Magazin Limon

www.limon.md 
Adresa: bd.Ştefan cel Mare, 148
Sortiment: echipament de schi şi snowboard, alpinism, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru un stil activ de viaţă, echipament pentru expediţii, saltele de yoga, ochelari, ceasuri, sublimate alimentare, dispozitive electronice, role şi accesorii pentru role şi biciclete, pandantive funcţionale, slacklinere, mijloace pentru îngrijirea acestor echipamente şi produse cosmetice.

Îţi fug ochii, le vrei pe toate! De exemplu, pe aceşti bocanci pentru călătoriile săptămânale pe jos.

Daylight GTX WMN 4200 lei

#7 Magazin X-Style

www.xstyle.md
Adresa: str. G. Vieru, 23
Sortiment: fixaje şi boxe THULE, scaune auto pentru copii RECARO, echipamente şi îmbrăcăminte de schi, lenjerie termică, căciuliţe multifuncţioale BUFF®, ciorapi LORPEN, încălţăminte, îmbrăcăminte, echipament pentru turism, camping, ciclism, rucsacuri şi genţi, corturi, saci de dormit, hamace şi accesorii, alpinism, diving, caiac-canoie, catamarane, ochelari de soare, produse de îngrijire a îmbrăcămintei şi accesoriilor, camere video şi accesorii GoPro, binocluri, electronice, pandantive funcţionale MUNKEESН.

Ne-a plăcut o geacă de culoarea preferată:

Marmot Wm’s Flashpoint Jacket 2060 lei

Şi rucsacul cu flori:

Рюкзак  Deuter Futura Vario 45+10 SL Preţ 4090 lei

#8 Columbia

Adresa: Grand Hall, etajul 3
Sortiment: îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru un mod de viaţă activ la aer curat, care te salvează de geruri de până la 60 de grade!

Gadgeturi

S-ar părea că gadgeturile sunt un cadou potrivit pentru bărbaţi, însă doar până în momentul, când vei vedea un fitness-tracker de culoare roz. În principiu, diverse gadgeturi vei găsi în orice magazin de electronice sau de telefonie mobilă, însă aici ele sunt deosebit de drăguţe.

#9 Smart store

Facebook
Adresa: magazinul la Atrium e închis, a rămas numai online-shop
Sortiment: un sortiment bogat de accesorii pentru telefoane, căşti, poşete şi alte accesorii pentru alergat, difuzoare compacte pentru sport JBL.

Nutriţie sportivă

Iubita este pasionată de sport şi urmăreşte rezultatele? Nutriţia sportivă mereu este un cadou actual. Cele cu arome de fructe au şi o notă de romantism. Cele de la Powerteam au trecut testul nostru. Fireşte, există şi alte variante, însă deoarece sunt practic la un pas de a fi medicamente, nu vom recomanda anumite poziţii.

#10 Powerteam 

www.powerteam.md
Adresa
Sortiment: nutriţie sport, sticle şi shakere, ceasuri sport, medicină, îmbrăcăminte şi accesorii, precum şi alte produse sportive.

De exemplu, de aminoacizii BCAA cu aromă de vişină, cât se poate de romantici, au nevoie practic toţi cei, care duc un mod activ de viaţă. Apropo, acum sunt la promoţie:

BCAA 2:1:1 Powder Multipower 478 lei

Sau există mănuşi pentru cei, care se antrenează la aer liber.

Women’s Training Grip от Harbinder. Магазин powerteam.md 627 lei

Mărfuri sport

Mărfurile sport nu pare a fi ceva la modă, însă acum producătorii lansează multe dispozitive curioase – nu doar discuri ciudate. La Poweteam vei găsi un sortiment foarte bogat de asemenea mărfuri, datele lor sunt mai sus, dar există şi alte opţiuni.

#11 Sportline

www.sportline.md
Adresa: str. Zelinski, 11
Sortiment: aparate multifuncţionale, o serie diversă de haltere, bare, echipament pentru yoga şi fitness, pentru jocurile în echipă, pentru jocuri de masă, genţi, produse pentru box şi gimnastică (nu se ştie niciodată), turism şi sporturi nautice.

Pe noi ne-ar bucura TRX (dar îl vor primi abia luni, tot atunci se va şti şi preţul)

Cadouri ECO

Dacă pentru tânără sunt importate noţiunile Eco, Raw, Organic, Detox, atunci ştim cu siguranţă cu ce o poţi bucura.

#12 Casabio 

Adresa: str. Eminescu, 48
Facebook
Sortiment: o gamă largă de produse alimentare şi cosmetice, fabricate doar din plante.

Se poate forma un set frumos, de exemplu, pentru o seară în stil italian:

#13 Arome Bio

aromebio.md
Adresa: str. Lev Tolstoi, 24/1
Sortiment: produse cosmetice, alimentare, inclusiv batonaşe bio, îţi poţi face o rezervă pe câteva luni.

(1584)

comments powered by HyperComments
Natalia Şveţ

antrenor de fitness cu 8 ani de experienţă, membru al IFBB Moldova şi al Federaţiei de Aerobică şi Shaping a Moldovei

Alte articole la aceiaşi temă