15 cadouri pentru cel mai bun prieten - Om Activ

15 cadouri pentru cel mai bun prieten

6416 / 24.12.2015
Vă vom ajuta cu plăcere să alegeţi un cadou pentru prietenii, care s-au purtat bine tot anul şi nu au lipsit de la antrenamente. Un cadou cu tematică sportivă va fi şi mai potrivit pentru cei, care planifică să înceapă o viaţă nouă din prima zi de luni a lui ianuarie.

11

Fitness în condiţii casnice şi accesorii

Magazine online: Sportline, Powerteam, Sportmarket, Smadshop

Haltere sau greutăţi

O greutate mare te va costa mai mult, decât două sau chiar trei mici. Preţul halterelor mici de 3 kg începe de la 350 de lei pentru o pereche, iar o greutate de 16 kg costă circa 800 de lei. În schimb, halterele practic pot înlocui sala de forţă.

data-ganteli-data-diski-grifi-01.jpg-4182-enl-600x600-1000x1000

Preţ: de la 30 de lei pentru cele mai uşoare haltere

Covoraş pentru yoga

Prietenei graţioase, care nu are astâmpăr sau stă locului doar în asane, îi puteţi dărui un covoraş pentru yoga.

Este potrivit şi pentru exerciţiile de stretching, cele pentru abdomen şi fireşte „scândura”.

33012_img

Preţ: de la 286 de lei pentru un covoraş

Fitball

Dăruiţi-i prietenului un fitball şi admiraţi-l cum face trucuri nemaivăzute acasă! În timpul unui antrenament pe o suprafaţă instabilă el va arde mai multe calorii, decât în timpul exerciţiilor statice şi va pune în funcţiune muşchi de existenţa cărora nici n-a bănuit.

Ţineţi minte, un fitball se alege în conformitate cu înălţimea.

155-165 cm– diametru 55-65 cm
165-175 cm– diametru 65-75 cm
175-190 cm şi mai mult – diametru 75-85 cm

fitball

Preţ: de la 200 lei

Disc pentru talie

Credeaţi că demult nu se mai produc discuri pentru talie şi îl puteţi găsi doar la balconul bunicuţei ascuns după sanie? Dar nu este aşa. Eficienţa acestui aparat multifuncţional casnic este pusă la îndoială. Dar bănuim că într-o companie veselă el va fi în centrul atenţiei şi chiar poate umbri alte planuri de Revelion. L-am găsit doar aici şi în mărfurile pentru sport.

Thin-waist-plate-fitness-twist-disk-professional-magnetic-therapy-home-twister-device

Preţ: 130 lei

Mănuşi pentru antrenamente

De regulă, novicii în sala de sport amână cumpărarea mănuşilor de antrenamente şi la scurt timp palmele se înăspresc şi seamănă mai mult cu ale unor tăietori de lemne. Aşadar, aveţi grijă de pielea gingaşă a prietenului şi aduceţi-i în dar o pereche de mănuşi.

Free-Shipping-font-b-Gym-b-font-Body-Building-Training-Fitness-Gloves-Sports-Equipment-font-b

Preţ: de la 130 lei

Spray pentru relieful muşchilor

Producătorul declară că spray-ul Muscles Relief pentru relieful muşchilor poate alunga chiar şi pliurile învechite de grăsime. Însă pe forumuri scrie că dacă nu ai relief, atunci spray-ul nu-ţi va fi de folos. Totuşi, el străluceşte frumos pe piele, contribuind la tonificarea ei. Datorită acestui fapt, iese în evidenţă relieful. L-am găsit aici.

spray

Preţ: 400 lei

O carte

În orice situaţie neclară dăruiţi o carte. În librăria „Făt Frumos” de pe bulevardul Ştefan cel Mare veţi găsi numeroase cărţi cu tematică sportivă şi nu numai, de la „Anatomia exerciţiilor de forţă” de Frederic Delavier sau „Anatomia yoga” de Dr. Abigail Ellsworth, până la reţete culinare dietetice şi autobiografii motivante ale sportivilor.

books

Preţ: de la 160 lei

11

Gadgeturi

 Magazinuri: Darwin, Orange, Enter, Powerteam, Bomba

Fitness tracker

De la Xiaomi Mi Band până la Apple Watch mult râvnit şi costisitor, sortimentul fitness trackerelor este foarte bogat. Totul depinde de buzunarul dvs. Funcţiile sunt practic asemănătoare: chiar şi cea mai ieftină brăţară are un pedometru, calculator de calorii şi deşteptător inteligent.

fitness_tracker

Preţ: de la 400 lei

Căşti bluetooth

Deja cu toţii au căşti obişnuite, dar fără fir nu întâlneşti la orice pas. Dacă ai un prieten, căruia îi place să alerge, el va aprecia acest cadou. Aici am găsit un set pentru sportivi – player MP4 + căşti, iar căşti aparte puteţi găsi în orice magazin de electronice.

bluetooth_naushniki

Preţ: de la 1000 lei

Cântar cu analizator corporal

Dacă prietenul tău vrea să-şi crească masa musculară sau prietena vrea să slăbească, atunci un analizator corporal este cel mai potrivit cadou. Dar vă avertizăm: persoanele corpolente pot interpreta ca pe o aluzie ofensatoare cadoul util.

Am găsit cel mai ieftin analizator corporal aici. Cele mai scumpe şi drăguţe modele se întâlnesc la reprezentantul oficial al analizatorilor corporali Tanita în Moldova – Power Team, în magazinele Bomba se întâlneşte şi un singur model Bosh la preţul de 1349 lei.

vesy

Preţ: de la 579 lei

Blender

Tuturor iubitorilor de smoothie, shake, cocktailuri şi altor pireuri folositoare le puteţi dărui un blender. Important e să vă convingeţi mai apoi că nu-l folosesc la prepararea copturilor. Blendere găsiţi în orice magazin de tehnică de uz casnic: Bomba, Maximum sau Foxmart.

blender

Preţ: de la 240 lei

11

Handmade

Un playlist energic pentru antrenamente

Cel mai bun cadou este cel în care depui o părticică de suflet. În plus, el este gratuit. Dacă deja ai cheltuit toţi banii pentru ţinute de Revelion, iar de mic copil ai aptitudini de meloman, atunci alcătuieşte-i prietenului un playlist super-tare pentru antrenamente.

music

Ilustrate cu Van Damme

Când ai capul plin de idei creative, atunci trebuie să treci la treabă. Confecţionează sau desenează într-o aplicaţie grafică ilustrate cu Van Damme, Jackie Chan, Chuck Norris sau Cindy Crawford şi dăruiţi-le prietenilor pentru motivaţie.

postcard

Secretul unui corp perfect” cu Cindy Crawford

În anii ’90 fiecare fată visa să primească în dar casete cu programele lui Cindy. Timpul trece, dar programul „Secretul unui corp perfect” al lui Cindy Crawford rămâne la fel de eficient. Secretul, care te ajută să-ţi modelezi un corp perfect, deşi au trecut vremurile când puteai privi înregistrările de pe casetă.

Dacă nu ţii cont de progres, poţi comanda o casetă originală sau poţi descărca programul, după care-l poţi înregistra pe un CD, pe care vei imprima corpul perfect al lui Cindy.

cindy

 

11

Antrenamente personale

Dacă timp de un an de antrenamente prietenul tău nu s-a schimbat miraculos, atunci este tocmai potrivit un certificat pentru antrenamente profesionale cu un instructor de fitness. Chiar dacă după primele antrenamente intensive nu-ţi va mulţumi, cu siguranţă după primele rezultate, veţi auzi cuvinte de recunoştinţă.

personal_trainig_1

Preţ: de la 200 de lei pentru un antrenament

 

(6416)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă