25 de adidași la modă pentru toamnă (sub 100$ cu livrare în Moldova!) - Om Activ

25 de adidași la modă pentru toamnă (sub 100$ cu livrare în Moldova!)

2329 / 16.10.2020
Radion Cicic
Să ții pasul cu moda nu neapărat te costă scump. Îți venim în ajutor cu o listă de adidași în vogă, care te vor costa cel mult 100 de dolari cu tot cu livrare. Când am scris articolul de față toate modelele se aflau în stoc, dar pentru că adidașii ultramoderni se vând ca pâinea caldă, nu lăsa cumpărăturile pe altă dată. Cea mai mare parte din modele sunt unisex, de aceea nu te uita la rubrică (pentru femei sau bărbați), ci vezi anume adidașii. Dacă-ți plac, fă comanda.

De bază


Modele minunate de bază pentru fiecare zi. Adidași care nu-și vor pierde din actualitate câteva sezoane la rând și completează armonios orice ținută.

Alegerea expertului este Lacoste gripshot

Talpa


Adorăm adidașii masivi, care pe zi ce trece câștigă teren. În sezonul actual, se pune accentul pe talpa masivă

Alegerea expertului este Skechers stamina

Colorați


Cu un model colorat va prinde culoare practic orice ținută. Optează pentru astfel de încălțăminte, dacă ai majoritatea elementelor din garderobă în culori calme.

Alegerea expertului este Puma Style Rider

Futuristici


Călătorește în viitor cu unul din aceste modele fascinante. Cea mai bună alegere pentru cei pasionați de stilul sport și de modul activ de viață.
Alegerea expertului este Reebok classic club c

Ретро


Modelele retro, la fel ca și adidaşii de bază, vor fi actuale mai multe sezoane. Dacă toamna preferi să porți trenci și paltoane, atunci dă preferinţă anume lor.

Alegerea expertului este adidas Originals Delpala Happy Camping

(2329)

comments powered by HyperComments

Alte articole la aceiaşi temă