3 branduri autohtone de costume sportive foarte comode - Om Activ

3 branduri autohtone de costume sportive foarte comode

4771 /26.01.2021
Costumul sportiv a devenit prietenul nostru în carantină, dar suntem siguri că va rămâne cu noi și după sfârșitul pandemiei pentru că este foarte comod și călduros.

Am ales trei branduri autohtone, care produc costume ideale.

Aimo

Aimo este un brand moldovenesc care produce exclusiv haine sportive pentru bărbați și femei. Aici vei găsi articole pentru fitness, yoga, alergare și alte tipuri de antrenamente. Există o colecție de îmbrăcăminte comodă pentru plimbări și călătorii. 

La ora actuală marca comercială are în vânzare costume confortabile de cinci culori: lapte (bej), maro deschis, maro închis și negru. Compoziția: bumbac cu adaos sintetic. Colecția include două modele de sweatshirt: unul oversize, iar altul scurt cu logo. Un singur model de pantaloni – cu manșete. 

Preţ: de la 1100 de lei per set 

Unde se găseşte:
CC Grand Hall, etajul 3, butic 319
CC Zorile, etajul 2

Nave Wear

Nave Wear este un nou brand local de articole confortabile bune de purtat atât acasă, cât și în aer liber. Există costume, sweatshirt oversize și hoodie cu glugă. Creatoarea brandului, Lesya Tanner ne-a vorbit recent despre 10 obiceiuri sănătoase ale ei.  

Brandul oferă o gamă bogată de culori, stofe plăcute la atingere și mereu modele noi. Dacă ai deja un costum de culoare neutră de bază, îți recomandăm să cumperi unul de culori mai stringente.

Preţ: de la 1 100 până la 1 300 de lei per costum
Unde se găseşte: str. Columna, 131

Misha

Principala caracteristică a brandului Misha este croiala voluminoasă. Articole sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Misha are sweatshirturi, pantaloni scurţi, costume și multe altele, toate foarte comode. 

Recent au lansat o colecţie limitată de sweatshirturi, hoodie și crop-topuri din materiale reciclate. Toate într-un singur exemplar, de aceea, grăbește-te. 

Recent a fost lansată și o colecție de măști de iarnă, care l-a cucerit pe art-directorul nostru. 

Preț: de la 750 de lei
Cum le puteți cumpăra: pe Instagram

(4771)

Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă