4 sandale sport ultramoderne potrivite pentru zilele caniculare - Om Activ

4 sandale sport ultramoderne potrivite pentru zilele caniculare

1075 / 17.07.2018
Vara este anotimpul potrivit pentru experimente la capitolul modă. Adidaşii, în special cei de culoare albă, rămân în vogă, însă de ce nu i-am înlocui cu sandale sport în zilele toride de vară?

Monstruoşi şi frumoşi în acelaşi timp


Sandalele masive cu forme ciudate, însă la fel de atrăgătoare ca şi adidaşii. diformi. Îi alegem după principiul – cu cât mai ciudaţi, cu atât mai bine. Criteriul este următorul – forme masive, în special talpa.

În pofida formelor ciudate, aceşti adidaşi se încadrează în orice ţinută. Se combină perfect cu pantaloni largi şi uşori şi cu un tricou alb.

Incursiune în trecut


Un model de sandale în stilul futurismului retro. Designul lor rămâne popular deja câteva sezoane la rând. În această vară este în vogă să fie ornamentaţi cu piese masive şi nestandard. Vei putea găsi încălţăminte cu broşe, flori, încheietori masive, care de obicei se utilizează la confecţionarea genţilor în stil sport. Aceste sandale sunt ideale pentru un outfit în stil de ciclism sau pentru uniforma, în vogă în sezonul curent.

Hipe la plajă


Anul trecut cei care ţineau pasul cu moda optau pentru şlapi cu talpa groasă şi încheietoare lată. Anul acesta s-au transformat şi au evoluat în sandale! Acest hibrid câştigă teren din ce în ce mai rapid. La orice eveniment monden vei atrage atenţia asupra ta. Poartă-i cu pantaloni scurţi denim şi cu rochii midi, cu un sarafan şi o geantă din paie. Adaugă un chipiu cu logo şi voila – ai un look ultramodern! Nu uita de ochelarii stil vulpe din plexiglas colorat.

Platformă


Dacă faci parte din generaţia milenială, cu siguranţă te va bucura revenirea acestui trend din copilărie. Cerinţa de bază este talpa înaltă sau nestandard. Designerii propun dungile pentru sezonul de vară, o trimitere la tematica marină. Aceste sandale se asortează cu fustele scurte şi cu topurile în stilul anilor 2000. Va fi cool dacă vei face rost de un tricou cu o formaţie în vogă atunci sau cu scene din filmul „Titanic”. Ţinuta este potrivită pentru vacanţă sau pentru o plimbare.

(1075)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă