4 trenduri de top la adidaşi în toamna 2019 - Om Activ

4 trenduri de top la adidaşi în toamna 2019

2133 / 01.10.2019
Da astă dată am decis să nu enumerăm modele concrete, ci să vă ghidăm în materie de trenduri. Practic orice brand are modele demne de atenţie, atât în mass-market, cât şi la designerii de top.

Adidași de munte


Adidaşii de munte sunt noile ghete ale lui tata. Se deosebesc foarte simplu, după talpă, pe care o are zimţată şi alcătuită din cel puţin două părţi. Cu o astfel de talpă vei putea cuceri orice înălţime!

Poartă-i cu pantaloni largi cargo sau cu blugi de culori închise. Dar mai există o tehnică în vogă: de a-i purta cu pantaloni largi de nuanţa adidaşilor. O altă opțiune este de a-i combina cu o salopetă sau cu altă vestimentaţie în stil muncitoresc.

Adidaşi cu talpă chunkey


Fashioniştii sunt încântaţi de acest model, care de câteva sezoane rămâne perechea comodă potrivită atât la o petrecere mondenă, cât şi pentru a cutreiera lumea în lung şi lat. Toamna asta cumpără-ţi o pereche, dacă încă nu o ai în garderobă.

În sezonul actual brandurile au propus o sumedenie de variaţii la tema chunkey. Au cedat ispitei chiar şi cei care până acum şi-au păstrat neutralitatea, cum ar fi New Balance şi ADIDAS.

Chunky este o bună opțiune pentru cei care iubesc moda, însă nu sunt la curent cu toate tendinţele, pentru că modelul poate fi purtat atât cu pantaloni clasici, cât şi cu orice îmbrăcăminte sport.

Adidaşi cu trimitere la anii 2000


Dacă-ţi aduci aminte, în anii 2000 erau în vogă adidaşi înguşti din piele metalică, care se aşează bine pe picior. Să ştii că aceştia au revenit în actualitate.

Până nu demult te puteai încumeta să-i porţi doar la sală, dar acum îi poţi purta fără ezitare cu orice ocazie. Modelul a revenit pe fundalul dezvoltării culturii de club, care dictează o regulă – poartă nu ceea în ce este comod să dansezi, dar în ce este comod să faci sport.

Alege o pereche, care să-ţi aducă aminte despre clipurile rulate acum 20 de ani pe MTV. Combină-le cu vestimentaţie futuristă cum ar fi o jachetă argintie, pantaloni sport cu elastic şi o bluză olimpică albastră.

Adidaşi viu coloraţi


Dacă în sezoanele trecute fashioniştii optau pentru nuanţe complexe şi potolite, acum se poartă adidaşi viu coloraţi în cele mai diverse combinaţii. Se aleg după principiul „cu cât mai multe culori, cu atât mai bine”.

Fac o combinaţie avantajoasă cu ţinutele neon, cu orice îmbrăcăminte sport, în special cu costume clasice de culori extrem de aprinse, cum ar fi electric albastru sau chiar roz.

Suntem siguri că-ţi vei găsi perechea ideală.

(2133)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă