5 antitrenduri ale sezonului rece (și cu ce pot fi înlocuite acestea) - Om Activ

5 antitrenduri ale sezonului rece (și cu ce pot fi înlocuite acestea)

10562

5 antitrenduri ale sezonului rece (și cu ce pot fi înlocuite acestea)

Radion Cicic

expert în modă

Iarnă de iarnă ne întrebăm cum să ne îmbrăcăm mai călduros, dar în acelaşi timp să ţinem pasul cu moda. Iată câteva sfaturi pentru o ţinută călduroasă reuşită.

Geacă-plapumă

Cele mai senzaţionale trenduri la scurt timp se înscriu în rândul antitrendurilor şi sunt date uitării din cauza popularizării în masă. Geaca-plapumă a avut aceeaşi soartă, cu toate că în sezonul trecut a fost atât de râvnită, acum este un articol vestimentar plictisitor.

Nu

Da


Înlocuieşte-o cu o geacă matlasată de lungime medie sau cu un bomber scurt. Oversize nu cedează poziţiile, însă ar fi bine să-l păstrezi pentru sacouri şi trenciuri.

Snoodul

Acest accesoriu din tricot va întregi doar ţinuta unui adolescent, care mereu îşi pierde fularul pe undeva. Dacă ai absolvit şcoala demult, ascunde-l mai departe, pentru că vor reveni în actualitate cu siguranţă.

Nu

Da


Cumpără-ţi un fular ultravoluminos, pe care să-l poţi înfăşura de câteva ori în jurul gâtului. Nu este neapărat să-l porţi anume aşa, îl poţi lăsa să-ţi cadă de pe umeri în jos.

Rochii tricotate

Nu

Da


Dacă ai deja o rochie din tricot, nu te indispune, îmbrac-o seara la o cină la restaurantul preferat. Pentru serviciu ia-ţi o alternativă – un pulover oversize. Nu este suficient de lung ca să te încălzească destul, dar îl poţi purta peste o rochie lungă de toamnă sau poate fi combinat cu o fustă midi. Pune-ţi un brâu lat peste pulover şi îţi vei asigura o ţinută comodă şi la modă.

Blugii rupţi

Nu

Da


Pe ei nu-i păstra în speranţa că vor reveni în modă, uită de ei pentru totdeauna. Înlocuieşte-i cu blugi obişnuiţi. Dacă doreşti şi preferi să te îmbraci conform ultimelor tendinţe din lumea modei, atunci procură-ţi o pereche de blugi cloşaţi sau scurţi şi largi, care se combină perfect cu încălţămintea de toamnă şi iarnă.

Palton scurt

Nu

Da


În primul rând, nu ţine cald. În al doilea rând, la primăvară când vei avea de ales un palton scurt cumpără-ţi un palton în stil marinăresc sau militar. Însă acum procură-ţi un palton midi de calitate sau până la genunchi cu o centură lată şi guler impunător. Ar fi bine să nu aibă glugă, lasă acest element pentru fulgarine.

Vă urez o iarnă călduroasă

(10562)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă