5 branduri autohtone de îmbrăcăminte extraordinară pentru oameni activi - Om Activ

5 branduri autohtone de îmbrăcăminte extraordinară pentru oameni activi

8648 / 15.07.2020
Sportul nu dispare de pe ordinea de zi nici în carantină. S-a dovedit a fi o sarcină extrem de complicată de a găsi un costum sport la brandurile autohtone. Dar totuși l-am găsit. În continuare vă sugerăm 5 branduri autohtone, la care veți găsi topuri, leggins și toate cele necesare pentru sport. Rămâne să găsiți doar motivație.

AIMO

www.facebook.com/aimo.sport

AIMO este un brand autohton, fondat în anul 2015, care produce exclusiv îmbrăcăminte sportivă pentru femei și bărbați. La ei vei găsi tricouri, topuri, leggins, pantaloni, hanorace și costume sportive. Există îmbrăcăminte pentru fitness, alergare, yoga, pilates, box, dansuri, odihnă, plimbări și călătorii – pentru orice ocazie.

Articolele vestimentare nu sunt fabricate din sintetică oarecare, ci di poliamidă și poliester în combinaţie cu elastan. Sunt țesături tehnologice, rezistente la uzură cu proprietăți Quick Dry, care absorb rapid și îndepărtează transpiraţia. Această îmbrăcăminte va servi timp îndelungat chiar dacă este exploatată zilnic și nu va roade sau irita pielea.

Preţ: de la 150 la 1400 de lei
Livrare: gratuită în Chişinău – de la 500 de lei, gratuită în alte orașe ale Moldovei – de la 800 de lei

Maicom activ

maicom.md

Maicom este un brand de îmbrăcăminte din tricot, fondat în anul 2009. Maicom activ este o linie de îmbrăcăminte sportivă a brandului Maicom, lansată în 2019. Colecția vestimentară include topuri, maiouri, tricouri, leggins și alte articole atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În mare parte sunt fabricate din poliester (85%) și elastan (15%). Dacă ești amator de îmbrăcăminte din bumbac, le găsești în secțiunea Casual.

În prezent multe modele se vând cu reducere. Un top sportiv poate fi procurat cu doar 149 de lei, iar o pereche de leggins de bază costă de la 99 de lei.

Preţ: de la 99 de lei
Livrare: бgratuită în Chişinău – de la 800 de lei. Mai multe detalii legate de livrare vei găsi aici.

Vasconi

www.vasconi.md

Vasconi este un alt brand moldovenesc de îmbrăcăminte pentru întreaga familie. Colecția sport include costume pentru femei. Material – bumbac 100%. Articolele din bumbac pentru antrenamentele active se potrivesc tuturor, dar merită să fie purtate fiind foarte comode în drum spre sală, la plimbări, antrenamente de intensitate scăzută sau pur și simplu acasă.

Preţ: de la 520 de lei
Livrare: în Chișinău – până la 30 de lei, în Moldova – 70 de lei

IUVAS

www.facebook.com/IUVAS

Brandul IUVAS a fost fondat în anul 1998. Este cel mai mare producător de îmbrăcăminte din Republica Moldova. Fabrică îmbrăcăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Practic, toate articolele sunt fabricate din bumbac 100% – în care te poți antrena în aer liber, poți ieși în sânul naturii sau le poți purta acasă într-o zi toridă de vară.

Preţ: de la 160 de lei
Livrare: în Chișinău – 300 de lei. În alte orașe ale țării – 70 de lei, indiferent de suma comenzii.

Misha

www.instagram.com/mishaoutwear

Recent am inclus marca Misha în topul brandurilor tinere cu colecții super de vară. Astăzi l-am inclus conștient. Aici nu vei găsi topuri sau leggins din poliester, dar multe articole vestimentare în stil sport, potrivite pentru fiecare zi. Ne-au plăcut îndeosebi pantalonii scurți din bumbac cu elastic și un sweatshirt voluminos. Practic toate articolele brandului sunt Unisex.

Vă amintim că Misha coase haine după mărimile clientului, de aceea ai șanse să porți perechea ta perfectă de șorturi.

Prețuri: pantaloni scurți – 550 de lei, sweatshirt – 750 de lei
Livrare: prin intermediul serviciului Nova Poshta Moldova. Pentru detalii scrieți în direct.

(8648)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă