5 cele mai actuale trenduri pentru petrecerile de iarnă (fireşte, cu adidaşi) - Om Activ

5 cele mai actuale trenduri pentru petrecerile de iarnă (fireşte, cu adidaşi)

3917 / 25.12.2017
Este de prost gust să te împopoţonezi în noaptea dintre ani în culorile anului ce vine, cu accesorii şi detalii specifice, care se pretinde că ar purta noroc. La petrecerea dintre ani îmbracă cele mai elegante ţinute şi distrează-te cu gust!

1. Catifea 


Probabil cel mai popular trend la sfârşit de an. Îmbracă rochii lungi şi elegante de culoarea vişinei sau verde închis cu orice croială. Dar la alegerea ţinutei nu uita că catifeaua trebuie să corespundă evenimentului. Pentru evenimente mai puţin oficiale optează pentru fuste largi midi şi un top frumos cu decor divers. Bărbaţii pot combina cu îndrăzneală cămaşa albă şi pantalonii cu un bomber de catifea. Apropo, acesta nu va arăta ca un element al îmbrăcămintei de exterior şi se potriveşte până şi cu un papion la gât. Întregim ţinuta cu un Puma Fenti (fetele) ultramodern şi cu Vans negri de piele întoarsă (băieţii).

2. Sclipire 


Paietele sunt o variantă potrivită pentru orice petrecere. Topurile şi pantalonii, acoperiţi în totalitate cu paiete, care acum câştigă teren, în special cele argintii, constituie o ţinută perfectă!

De asemenea, dă preferinţă rochiilor, bluzelor uşoare de tricot şi fustelor din lurex. Îţi poţi permite îndrăzneala de a purta culoarea preferată. Vei arăta splendid în nuanţe de verde şi auriu.

Optează pentru bluze cu manşete sau volane masive. Ca de obicei, pentru bărbaţi alegerea e mult mai simplă – îmbracă un blazer şi combină-l cu adidaşi din piele metalică sau argintie. Va întregi ţinuta unei tinere modelul proaspăt apărut Nike Air Max 97 cu cristale Swarovski.

3. Eleganţă boemică  


Ţinută pentru cei, care s-au obişnuit să fie mereu cu un pas înainte. Probabil, una din principalele tendinţe ale anului viitor, judecând după ultima colecţie GUCCI, care devine din ce în ce mai populară.

Aruncă o privire la ultimul lor lookbook pentru o doză de inspiraţie – se potriveşte orice ţinută. Regula principală – mai multe straturi. Tricou, cardigan, blazer, fustă plisată, cămaşă cu jabou, panglici, fundiţe și broșe – toate acestea combinate într-o singură ţinută. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Nu-ţi fie teamă că vei părea teatral. Încalţă o pereche de adidaşi cu broderie sau cu elemente lucioase.

4. High End  


O idee pentru toţi cei, care au un smoching elegant (atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi). În această ţinută minimalistă orice detaliu trebuie să fie bine gândit. Este suficient un blazer din mătase cu o rochie-neglijeu şi o eşarfă splendidă de mătase. Tinerii pot opta pentru pantaloni în vogă cu lampasuri de catifea sau de alt gen şi o cămaşă albă cu dantelă.  Toate acestea se vor potrivit perfect cu Adidas x Raf Simons sau cu adidas-şosete – o tendinţă a sezonului actual. Aceştia trebuie să fie de o singură culoare ca şi întreaga ţinută de sărbătoare.

5. Imprimeuri şi detalii


Cât de pretenţios ar părea, însă acum este binevenit să te împopoţonezi în imprimeuri colorate din cap până în picioare. Important e să ţii cont de croiala articolelor vestimentare. Străduieşte-te să dai preferinţă costumelor clasice. Pe ele orice imprimeuri mărunte par actuale. Adaugă câteva accesorii sofisticate – o eşarfă la gât sau un brâu cu fundiţă şi voila! Toate acestea trebuie să fie acoperite cu ozoare, în stilul luxului francez. Cu o asemenea ţinută se asortează perfect şi adidaşii cu imprimeu floral. La fel de potrivit va fi modelul Nike Vapor Max, atât în variantă masculină, cât şi feminină.

Alege o ţinută, care îţi va da mai multă încredere în sine!

(3917)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă