5 haine groase în vogă în iarna ce vine (călduroase și comode) - Om Activ

5 haine groase în vogă în iarna ce vine (călduroase și comode)

15117 / 13.11.2020
În primul rând, îmbrăcămintea exterioară trebuie să fie călduroasă și apoi la modă. Am selectat modele, care să corespundă ambelor criterii.

Palton de puf


Cât ar fi de călduroasă, iarna este de neconceput fără paltonul preferat de puf. Există o regulă care nu se schimbă cu anii: în măsura posibilităților alege un model cu umplutură naturală. Există și trenduri: în acest sezon sunt actuale paltoanele cu puf scurte oversize și chimonourile lungi. Noi optăm pentru prima variantă, care este mai călduroasă.

Pentru iubitorii vestimentației ultramoderne există o nouă apariție – paltonul matlasat, care arată ca o pernă. Nu suntem siguri că va fi în vogă și în următorul sezon.

Alege un palton de nuanţe pământii complexe şi combină-le cu îmbrăcăminte de aceeaşi culoare. Arată deosebit toate nuanțele de ocru și culorile albastre complexe.

Fleece


Pentru fashioniști și iubitorii stilului activ de viață se potrivește o scurtă de fleece cu textură pronunțată. Ea înlocuiește paltoanele și blănurile de pluș, care în acest sezon ies treptat din modă.

Optează pentru nuanțe verzi și visiniu și o textură pronunțată de fleece, combin-o cu pantaloni cargo sau de catifea. Fleece-ul redă o notă de confort, iar în combinație cu stofele impermeabilă asigură căldură și protejează de vând și umezeală.

Palton-cămaşă


Trendul principal în această toamnă și iarnă. Se potrivește pentru cei predispuși să-și cumpere haine pentru un singur sezon. Paltonul gros de forma unei cămăși oversize cu buzunare aplicate în combinație cu blugi albaştri și o maletă de culori deschise este combinația perfectă în această iarnă.

Se potrivește pentru temperaturi foarte scăzute, dar ținând cont de iernile călduroase din Moldova, ar putea să-și găsească locul în garderoba de iarnă.

Cojoc


Ascundem trenciurile și jachetele din piele până la primăvară și le înlocuim cu un cojoc. Astăzi nu este important atât materialul (poți opta pentru unul sintetic), cât croiala, textura și culoarea. Sunt deosebit de populare cele de culoarea nisipului și caramelei. Croială – chimono sau croială minimalistă cu fermoar.

Scurtă matlasată


Un model pentru cei care apreciază confortul și comoditatea. Modele matlasate sunt din cele mai diverse: paltoane, parca, veste și altele. Arată extraordinar jachetele matlasate oversize (ele pot fi purtate cu un brâu, în baza ei se pot crea cel puțin trei ținute).

Optează pentru stofe impermeabile și cusătură neobișnuită, sub formă de picături sau labă de gâscă.

Ai grijă să nu îngheți.

(15117)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă