5 haine la reducere, care vor fi la fel de actuale în sezonul de toamnă-iarnă - Om Activ

5 haine la reducere, care vor fi la fel de actuale în sezonul de toamnă-iarnă

3533

5 haine la reducere, care vor fi la fel de actuale în sezonul de toamnă-iarnă

Radion Cicic

expert în modă

Îţi recomand câteva articole vestimentare pe care le vei putea cumpăra cu reducere de până la 70%.

Top simplu


Reducerile sunt un bun prilej de a completa şi actualiza garderoba de bază, aşadar să tăbărâm asupra topurilor şi tricourilor simple. Cumpără-ţi câteva modele de nuanţe neutre şi poartă-le cu un costum de toamnă, o geacă neagră sau cu o rochie cu bretele.

Rochie cu mâneca lungă


O rochie în plus nu strică niciodată, de aceea ne înarmăm cu dârzenie şi căutăm pentru toamnă-iarnă o rochie cu mâneci lungi. Nu neapărat trebuie să fie călduroasă sau din stofă de iarnă, rochiile de mătase sau şifon se poartă perfect cu o geacă, un sacou sau un bomber uşor. Poartă-le cu cizme-ciorap sau cu cizme cowboy.

Jachetă denim


Jachetele denim se găsesc anul împrejur, în cele mai diverse variaţii – de la jachetele rupte până la cele cu căptuşeală din lână de oaie. Am scris despre cele mai actuale în această vară – croiala neobişnuită, mâneci lăsate în jos şi grunge. Dacă doreşti ca jacheta să-ţi servească ani buni înainte, optează pentru un model clasic.

Fustă midi


Toamna şi o fustă de vară din ţesături uşoare poate fi purtată cu un pulover confortabil sau cu o maletă la modă, cu colanţi şi cizme lungi de piele întoarsă. Dacă vei întregi ţinuta cu accesoriile potrivite, de exemplu cu cercei masivi şi o poşetă nu prea mare, atunci vei fi demnă de invidiat în toamna ce vine.

Blugi


Toamna alegem modele groase – de la albaştri clasici până la cei întunecaţi. Dar vor fi în vogă şi blugii de culori deschise, cloşaţi, cloş scurţi şi modele largi şi scurtate. De asemenea, ai putea să-ţi cumperi de blugi în culorile toamnei – roşu închis şi portocaliu intens.

Cumpără o pereche negri pentru iarnă sau primăvara viitoare.

Înarmează-te cu răbdare şi vei putea forma o garderobă de toamnă cu investiţii minime.

(3533)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă