5 locuri în Chișinău, unde vei găsi ciorapi originali (de purtat şi dăruit celor dragi) - Om Activ

5 locuri în Chișinău, unde vei găsi ciorapi originali (de purtat şi dăruit celor dragi)

5406 / 17.02.2020
Am alcătuit o listă de ciorapi potriviţi atât pentru purtat, cât şi pentru a fi făcuţi cadou. Am ţinut cont de toate detaliile: de calitatea bumbacului, de preţ şi diversitatea designului.

Kawaiicat

Kawaiicat este o reţea de magazine de cadouri şi papetărie. Vitrina cu ciorapi este impresionantă, design divers, începând de la îndrăgiţii ciorapi cu avocado şi până la modelele cu animale kawaii şi chiar cu Mona Lisa.

Preţ per pereche: 45 de lei
Instagram

Millomania

Millomania este un magazin de lucruri utile şi accesorii. Aici vei găsi şi o colecție bogată de șosete cu ozoare din cele mai neobişnuite – de la eroii benzilor desenate Marvel, Star Wars, Adventure Time, anime și chiar Rick și Morty.

Pentru iubitorii de mâncare și băuturi sunt ciorapi cu pizza, vin și burgeri. Pentru cei care duc un mod de viaţă sănătos sunt șosete cu avocado.

Preţ per pereche: 80 de lei
Facebook

Carturesti

Este greu de crezut, dar la librăria Cărtureşti, în afară de cărți vei găsi şi un stand cu cadouri drăguțe pentru tine și prietenii tăi. Printre ei și ciorapi diverşi. Ne-au plăcut cei asemănători cu îngheţata şi cactuşii.

Preţ per pereche: 225 de lei
Facebook

Limon.md

Dacă vei face un antrenament în astfel de șosete, nu vei reveni niciodată la bumbac. Sunt fabricaţi din material inteligent DRI-RELEASE, care menţine o temperatură confortabilă atât la temperaturi ridicate, cât și la cele moderate. Sunt potriviţi pentru fitness, mers pe jos, ciclism și turism.

Preţ per pereche: 165 de lei
Link la site
Link la ciorapi

X-style Outdoor Center

Ciorapi tehnologici vei găsi şi la X-style Outdoor Center. Există serii pentru pescuit, sport de iarnă, trekking și o linie de șosete multifuncționale. Am ales ciorapi înalţi impermeabili cu lână merinos, nu e o ruşine să dăruieşti astfel de ciorapi.

Preţ per pereche: 455 de lei
Link la site
Link la ciorapi

Apropo, o noutate importantă, Funny Socks s-a închis.

(5406)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă