5 modele de adidaşi cu care vei fi la modă şi în anul 2019 - Om Activ

5 modele de adidaşi cu care vei fi la modă şi în anul 2019

5260 / 26.12.2018
Recent, am enumerat 5 modele de adidaşi, pe care va fi o ruşine să-i porţi în 2019. Însă am alcătuit şi o listă de trenduri.

Adidaşi neon


Acum neonul a ieşit din sălile de sport şi poate fi purtat la petreceri şi evenimente mondene. Trendul a apărut recent şi la începutul anului 2019 abia va lua amploare. Dacă nu ai îndrăzneala să porţi încălţăminte viu colorată, atunci dă preferinţă unui model cu accente de neon.

Acum neonul poate fi scos din sala de sport şi purtat cu îndrăzneală la petreceri şi diverse evenimente. Alege orice articol – de la trenciuri până la rochii de seară.

Adidaşi în stil futurist


Păstrează în anul ce vine adidaşii, care arată de parcă au sosit din viitor. Dacă te îndoieşti că modelul arată cool, atunci păstrează-i pentru plimbările în parc.

Adidaşi clasici albi


Păstrează Nike Air Force 1, Adidas Superstar şi altele modele clasice, chiar dacă nu mai sunt de un alb imaculat. Poartă în continuare modele clasice actualizate, cum ar fi Reebok Classic.

Simte diferenţa între perechile clasice şi modelele de care lumea s-a plictisit. Nike Air Max 90 face parte din ultima categorie.

Adidaşii monstruoşi


Practic toate brandurile au lansat adidaşi monstruoşi, recent s-a decis şi New Balance. Aceasta este cea mai populară şi vehiculată tendinţă a anului 2018, care nu cedează poziţiile.

Doar că evită Balenciaga Triple S în 2019, pentru că au fost prea multe în acest an.

Adidaşii-ciorap


S-ar părea un trend răsuflat, însă designerii continuă să lanseze modele noi şi interesante. Evită doar Yeezy Boost 350, la fel ca şi Balenciaga.

(5260)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă