5 modele de adidaşi, pe care va fi o ruşine să-i porţi în 2019 - Om Activ

5 modele de adidaşi, pe care va fi o ruşine să-i porţi în 2019

4393 / 20.12.2018
Anual brandurile lansează sute de modele de adidaşi. Unele devin atât de populare, încât la scurt timp lumea începe să-i evite. Iată un top 5 al adidaşilor de care oamenii s-au plictisit.

Nike Air Max 90

Uită de ei pentru cel puţin 10 ani. Moda este un fenomen ciclic şi posibil că designerii din viitor vor readuce în actualitate acest model, însă acum e mai bine să-i excluzi din garderobă. Apropo, sunt comozi şi îi poţi purta cu îndrăzneală la plimbare, însă nu la evenimentele mondene.

Yeezy Boost 350

Este un model din seria adidaşilor-ciorap, care va fi actuală şi în 2019. Atunci ce pretenţii putem avea faţă de ei, faptul este că toţi s-au plictisit de creatorul lor, raperul Kanye West. Dacă-ţi place modelul, înlocuieşte-l cu o pereche concepută de un designer mai puţin cunoscut.

Balenciaga Triple S

Adidaşii masivi monstruoşi vor rămâne la fel de actuali încă câteva sezoane, însă nu acest model. În 2018 piaţa a fost inundată de Triple S, încât e timpul să-i adunăm şi să-i trimitem într-o călătorie prin galaxie. Dacă nu te-ai putut abţine şi ai făcut rost de o pereche de adidaşi monstruoşi, păstrează-i
şi îi vei vinde la un preţ avantajos peste câteva decenii. Dacă ai cumpărat un fake, nu-ţi rămâne decât să le dai foc.

High top de baschet

Cumpără-ţi o pereche specializată şi rezistentă, dacă joci baschet. Pentru fiecare zi alege un model fixat bine pe picior. Lasă adidaşii în stilul lui Ja Rule pentru raperii, care nu şi-au putut face o carieră de succes.

Adidaşi denim

Alungă toate amintirile despre adidaşii denim, iar modelul din garderobă aruncă-l la gunoi. Colaborarea nu prea reuşită dintre Levis şi Nike las-o pentru raperii de care am pomenit mai sus.

(4393)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă