5 modele de blugi la modă (şi comozi) în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019 - Om Activ

5 modele de blugi la modă (şi comozi) în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019

4349 / 31.10.2018
Blugii sunt cel mai răspândit articol vestimentar. Modelele sunt din cele mai diverse. Astăzi ne vom axa pe cele mai stilate, comode şi trendy modele.

DREPŢI


Ei revin din nou – blugii largi, dar care stau bine pe corp. Este cel mai fierbinte trend al următorului sezon şi un musthave al tuturor iubitorilor de modă. Ai grijă să-ţi vină ca turnaţi. Combină-i cu un articol mai larg în partea de sus. Dacă în anii 2000 îi purtai în combinaţie cu un top mulat pe corp, acum procedează exact invers. Încă un detaliu important – lungimea, trebuie să fie o pereche de blugi standard sau un pic mai scurţi.

ULTRA MANŞETE


Se potrivesc pentru cei, care iubesc stilul nestandard şi multe straturi. Manşetele oversize la blugi este încă o tendinţă a noului sezon. Cumpără o pereche de blugi cu lungimea de 2-3 ori mai mare, decât mărimea obişnuită şi dă preferinţă denimului dens pentru a forma o manşetă reuşită. Regula principală: denim de culoare albastră. Combină-i cu un trenci bej sau cu un palton lung. Arată minunat atât cu adidaşi, cât şi cu pantofi.

BANANA


Renumitele banana sunt unul din cele mai comode modele de blugi. În acest sezon, optează pentru nuanţe deschise. Poartă-i cu o geacă bomber, cu jachete mari în carouri sau cu un palton. Încununează ţinuta cu ciorapi şi adidaşi albi voluminoşi. Ei vor echilibra întreaga ţinută.

NORMCORE


Unul din cele mai preferate, reuşite şi universale modele de blugi din toate timpurile. Este foarte greu să-i găseşti, pentru că trebuie să fie perfecţi. Croiala trebuie să se potrivească tipului siluetei, culoarea albastru ultramarin şi lungimea universală, pentru ca să poată fi asortaţi cu orice tip de încălţăminte. Bineînţeles, trebuie să fie denim de cea mai înaltă calitate. Acest tip de blugi constituie o investiţie pentru câţiva ani înainte, de aceea nu te zgârci pentru acest model.

TALIE ÎNALTĂ


Blugii cu talie înaltă merită să li se dedice ode, asta pentru că arată sexy şi sunt comozi, ce altceva mai trebuie? Trendul îndrăgit de toţi din sezonul trecut nu cedează poziţiile şi încheie ratingul nostru. Alegând un model de blugi cu talie înaltă, atrage atenţia la cât de moi sunt aceştia. Ţesătura trebuie să vină ca turnată, nu doar să scoată în evidenţă avantajele siluetei, dar şi să creeze confort. Acest model poate fi un hibrid dintre un model drept scurtat sau unul normcore. Vor arăta perfect cu un tricou sau un pulover alb.

(4349)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă