5 motive de a participa la promoția #omwalkingart - Om Activ

5 motive de a participa la promoția #omwalkingart

1031 / 26.06.2020
La 15 iunie a luat startul super promoția #omwalkingart, lansată de apa potabilă OM, în cadrul căreia participanții practic nu au nimic de făcut pentru a obține premii extraordinare, tot ce au de făcut este să meargă pe jos pornind o aplicație de tracking.

Există două opțiuni – să urmezi unul din itinerarele propuse sau să inventezi propriul traseu. Iată de ce îți recomandăm să participi la promoție.

  • 1 Șansa de a câștiga un premiu este foarte mare

În fiecare zi organizatorii aleg câștigătorul în mod aleatoriu printre participanții la promoție. Premiul este o brăţară fitness MiBand 4 și o rezervă de apă OM. Săptămânal, organizatorii aleg aleatoriu câștigătorul din rândul celor care au parcurs un itinerar din cele propuse. Premii – accesorii sport marca Puma și rezervă de apă OM.

Totodată, în fiecare săptămână organizatorii îi premiază pe autorii traseelor – trei autori ai celui mai lung itinerar, trei autori ai celui mai de durată traseu și trei autori ai celui mai original traseu. Premiul oferit este o pereche de pantofi sport Puma și rezervă de apă OM. De asemenea, la finele promoției va fi premiat autorul celui mai popular traseu. Într-adevăr șansele sunt foarte mari.

  • 2 Condițiile promoției nu contravin legislației

În țară mai sunt în vigoare numeroase interdicții, însă condițiile promoției nu le contrazic.

Până la 30 iunie 2020 sunt în vigoare următoarele interdicții:

  • Se interzice aflarea în locuri publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.) în grupuri a peste 3 persoane. Respectarea distanței sociale rămâne obligatorie indiferent de numărul de persoane aflate în locurile publice.
  • Persoanelor cu vârsta de peste 63 de ani li se interzice aflarea în afara domiciliului și în locuri publice fără strictă necesitate.
  • Se interzice aflarea pe terenurile de joacă, terenurile sportive și în zonele de odihnă.

Prin urmare, puteți participa de unul singur sau în compania a doi prieteni cu condiția de a respecta distanța. Dacă aveți peste 63 de ani, vă recomandăm să stați acasă.

  • 3 Aflarea la soare crește imunitatea

În perioada pandemiei au fost scrise numeroase articole despre imunitate. Vă aducem aminte doar că la soare pe suprafața pielii se formează vitamina D, căreia îi revine un rol important în formarea sistemului imunitar. Important este de a merge la plimbare până la ora 11:00 sau după ora 16:00 și nu uita să bei apă.

  • 4 Creația este benefică

Vă îndemnăm să alcătuiți trasee de autor. În primul rând, la această nominalizare se oferă cele mai valoroase premii. Plus la toate este foarte vesel. În cadrul promoției participanții au schițat pe hartă nasul lui Gogol, profilul lui Washington, ciocanul lui Thor și multe alte idei ingenioase. Încearcă şi tu.

  • 5 Ce altceva putem face?

De vreme ce se interzice aflarea pe terenurile sportive, iar cluburile de fitness s-au deschis, dar se aplică atâtea restricții, care îi împiedică pe mulți să le calce pragul. Ne rămâne doar să ne antrenăm acasă și să ieșim la plimbare. În aceste condiții, de ce să nu pornești o aplicație de tracking? Mai ales că puteți desena cu pașii practic orice desen!

Condițiile promoției: www.omwalkingart.md

(1031)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă