5 cele mai solicitate modele de adidaşi în această toamnă - Om Activ

5 cele mai solicitate modele de adidaşi în această toamnă

3544

5 cele mai solicitate modele de adidaşi în această toamnă

Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Toţi au nevoie de o schimbare, mai ales când sufletul o cere. Când să mai începi o viaţă nouă, dacă nu toamna? Vă sugerăm să începeţi cu o pereche de adidaşi noi. Am adunat aici 5 modele accesibile şi la modă, deja ştii cum şi unde să le procuri.

#1  NIKE ROSHE TWO

La 1 septembrie a fost lansată o continuare a modelului de cult Nike Roshe Run – silueta cunoscută, partea de sus conform tehnologiei Flyknit şi talpa sofisticată din spumă cu densitate triplă. Sub un unghi ei au culoare roşie, iar sub altul – azurie. Este o apariţie nouă, de aceea preţul e usturător – 100 de euro pentru cel mai simplu model. Dacă nu te deranjează că în toamna anului 2017 toţi vor avea asemenea adidaşi, atunci îi poţi cumpăra fără ezitare.

#2  KARHU ARIA *VAPPU* 

Menţiunea „Made in Scandinavia” denotă calitatea şi caracterul autentic al modelului. Toamna apune devreme, iar anume în întuneric iese la iveală încă un avantaj al acestui model. Elementele reflectorizante reflectă lumina felinarelor şi vei putea face fotografii excelente.

5_!

#3  ADIDAS ALPHABOUNCE

Un model excelent şi modern, în care dimineaţa poţi merge la sală, iar seara – într-un club de noapte. Nu ştiu cum, dar având preţul de doar 80$ mai sunt modele de toate mărimile. Pentru prima comandă vei primi o reducere suplimentară de 15%. Nu cumpăra mărimea 10.5, lasă-i pentru noi.

adidas

#4  PUMA BLAZE OF GLORY SOFT FLAG PACK

„Şireturile sunt depăşite de timp”, consideră Puma. De aceea, cu fiece an, firma lansează tot mai multe modele, în care şireturile sunt înlocuite cu elastice, discuri şi „arici”. Aceştia costă doar 55 de euro fără TVA, iar pe site modelul se întâlneşte în două culori: negru şi roşu. S-a zis cu şireturile, care adună apa din băltoace.

#5  Diadora N9000 Double L Micro Chip Grey

Mulţi nu apreciază la justa valoare Diadora. Dar ei au câteva modele foarte reuşite, N9000 este unul din ele. Acest model în tiraj limitat face parte din colecţia primăvară/vară 2016 şi este confecţionat din materiale premium. Fără reducere costul lor era de 144 de euro, iar acum fără TVA constituie doar 60 de euro!

(3544)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă