6 accesorii sport pentru o ţinută ultramodernă - Om Activ

6 accesorii sport pentru o ţinută ultramodernă

3438

6 accesorii sport pentru o ţinută ultramodernă

Radion Cicic

expert în modă

Moda pentru sport nu cedează terenul. Este îmbucurător acest fapt. Nu-mi imaginez ce s-ar întâmpla, dacă adidaşii vor deveni un element de prost gust în viaţa de zi cu zi. Dar să lăsăm adidaşii la o parte, astăzi ne vom axa pe accesorii.

  • 1Ochelari în stil velo

Chiar dacă nu eşti biciclist, îţi recomand să faci rost de câţiva ochelari de acest gen. Cu ei îţi este asigurată o ţinută cool, deoarece acum este în trend orice referire la ciclism şi la tot ce ţine de anii 2000. Fac o combinaţie perfectă cu stilul elegant. Acum sunt în modă şi ţinutele eclectice, adică mix-urile de tot genul.

  • 2Ciorapi cu inscripţii

Alegerea corectă a ciorapilor este un truc, care poate să salveze cel mai plictisitor look. Dacă eşti obişnuit deja să porţi ciorapi în culori vii, pentru a da o notă de îndrăzneală ţinutei de zi cu zi, atunci poartă cu îndrăzneală ciorapi cu inscripţii sau cu logoul unui brand cu renume. Poartă-i absolut cu orice îmbrăcăminte, indiferent de stil, atât cu pantaloni la dungă, cât şi cu pantaloni scurţi sport.

  • 3Panama – bucket hat

Încă un trend moştenit din anii 2000. Toţi îşi aduc aminte de boys bandurile în panamale de culori ţipătoare? Să ştii că această modă a revenit în vogă, fireşte cu modificări uşoare. Optează pentru panamale, ca şi ciorapii, cu logouri sau inscripţii interesante. Accesoriul arată cool cu o ţinută complet neagră.

  • 4Căştile airpod

Airpod nu sunt un simplu gadget. Acest tip de căşti au devenit un element iminent în ţinuta celor, care ţin pasul cu moda şi un element al omului stilat. La prima vedere nu pare a fi ceva deosebit, însă accesoriul va completa armonios orice look şi îi va reda o notă tehnologică.

  • 5Geanta fannypack

Acest accesoriu câştigă teren. Încearcă-l şi tu – e un accesoriu compact şi nespus de comod. Poart-o cu orice, însă este pus în valoare anume cu îmbrăcăminte clasică sau nestandard.

  • 6Curea oversize

O curea de mari dimensiuni este un truc, pe care-l vei putea aplica câteva sezoane de acum încolo. Acest accesoriu va da o notă de prospeţime oricărui look. Optează pentru curele din stofă sau pentru cele, care fac trimitere la echipamentele sport. Îţi sugerez încă un şiretlic – leagă-o ca pe o sfoară, fără a folosi catarama.

(3438)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă