6 articole de bază în stil sport, pentru a îmbunătăţi garderoba - Om Activ

6 articole de bază în stil sport, pentru a îmbunătăţi garderoba

2523 / 03.08.2020
Stilul sportiv este cel mai popular street style din ultimele sezoane. În prezent articolele în stil sport se regăsesc practic în orice colecție – de la mass market până la cele de lux. De la Demna Gvasalia (creatorul brandului Vetements) până la Virgil Abloh (actualul șef al Casei de modă LV) – sportul nu lasă indiferent pe nimeni.

Pentru a crea o bază sport pentru garderoba ta, ghidează-te de lista de mai jos.

Top sportiv


Topul sportiv este una din cele mai bune invenţii ale omenirii. Nu este neapărat să-l porți doar la yoga sau în sala de sport, acest articol demult face parte din garderoba de zi cu zi. Poartă-l cu o cămașă bărbătească sau cu o geacă denim, este o modalitate foarte comodă și în vogă.

Pantaloni sport Adidas clasici


Este clasica care va fi mereu în vogă. Exact ca un costum negru clasic. Dacă ești amator al îmbăcămintei în stil sport, atunci fă rost de Adidas cu trei dungi și nu vei regreta. Celebritățile îi adoră și îi stilizează cu pantofi pe toc.

Borsetă banana


Un articol vestimentar extrem de comod, care va întregi practic orice ținută. Chiar dacă porți un palton sau un costum clasic, încearcă să-l asortezi cu o borsetă la brâu. Borseta banană poate fi comparată cu adidașii, este la fel de comodă și multifuncțională.

Geacă impermeabilă


Retro, camo (camuflaj) sau minimalistă – alegerea îți aparține. Geaca impermeabilă în garderobă este un articol la fel de indispensabil ca și blugii. Va înlocui cu succes pelerina de ploaie sau o pelerină în serile răcoroase de vară și de toamnă. Este la fel de potrivită pentru plimbările în parc, cât și pentru petreceri, fiind combinată cu o fustă creion. Se va asorta cu dispoziţia ta.

Panama


Tot ce e nou e ceva vechi, demult uitat. Panama nu face excepţie. Street stylerii le poartă din piele, iar hypebeaștii (cei care sunt într-un pas cu moda) – doar articole create de designeri. Pentru început îți recomandăm să procuri o panamă simplă monocromă de calitate, ea te va salva de soare în zilele toride și va da o notă aparte ținutei. Combină panama cu orice poziție din această listă sau cu un trenci stilat și vei face furori.

Pantaloni de ciclism


Un alt articol ultramodern și foarte practic. Da, acum îi poți vedea pretutindeni și nu mai trezesc semne de întrebare la fel ca și combinația dintre costum și adidași.

Dar nu te grăbi să tragi concluzii pripite, comoditatea lor te va cuceri. E greu de imaginat o ținută mai confortabilă decât pantalonii de ciclism în combinaţie cu un tricou oversize și o borsetă banană la brâu. Tu alegi să mergi la plimbare în ei sau să-ți antrenezi picioarele la sală. Noi optăm pentru ambele variante.

(2523)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă