6 articole de nelipsit în garderoba unei femei în această vară - Om Activ

6 articole de nelipsit în garderoba unei femei în această vară

3853 / 01.06.2020
Carantina practic ne-a răpit primăvara, iar acum suntem gata să înlocuim pijamaua cu noi articole vestimentare la modă. Însă nu urma orbește noile tendințe, cumpără doar ceea ce-ți place și pornește, cu noile ținute, să cutreieri locurile care odinioară te încărcau cu energie.

Rochie oversize

Un articol îndrăzneț, de nelipsit în garderobă, pe care îl vei purta cu mare plăcere la o terasă de vară. Este o rochie extrem de comodă, potrivită practic pentru toate ocaziile – este suficient să schimbi încălțămintea și accesoriile.

Ne bucură nespus faptul că moda pentru oversize persistă și se pare că se va menține timp îndelungat.


Cămașă din anii ’70

Designerii, inspirați din anii ’70, ne-au dăruit nu doar blugii cloșați, dar și bluze și cămăși incredibil de frumoase cu gulerul ascuțit. Se poartă cu tocuri la fel de ascuțite.


Articole cu imprimeu tropical

Dintotdeauna imprimeul tropical s-a înscris armonios în garderoba de vară. În acest an designerii ne propun o mică schimbare. Noi tropice – imprimeuri cu animale, plante și liane. Cei mai îndrăzneţi pot opta pentru articole cu croială neobișnuită, care ne duc cu gândul la tropice – încearcă și tu!


Articole de culoare albastră

Anual Institutul Pantone anunță culoarea anului pe care lumea modei o valorifică din plin. În acest an culoarea verii este albastru clasic. Această culoare are nevoie de contrast, de aceea cu o combinație roșu-portocaliu vei crea o ținută echilibrată.

Dacă nu iubești culoarea albastră, dar îți place ideea ținutei contrastante, atunci revino la gama alb-negru. Combină aceste culori în raportul de 80% de alb și 20% de negru pentru a crea o ținută lejeră de vară.


Fustă denim

În această vară designerii ne recomandă să purtăm denim. Împreună cu blugii cloșați și cămașa în stilul anilor ’70, a revenit în actualitate încă un articol din anii 2000 – fusta denim. Neapărat trebuie să aibă nasturi și croială midi, exact cum se purta acum 20 de ani.

Apropo, total denim look (îmbrăcat în denim din cap până în picioare) este un trend al acestui an. Adaugă câteva accesorii maro, cum ar fi sandale sau o geantă de piele întoarsă, pentru a face trimitere la ținuta de cowboy. Pentru a da o notă de prospețime, pune-ți pe umeri un blazer alb.


Costum trio pentru bărbați

Ți-ai imaginat un costum de afaceri plictisitor? Încearcă în această vară costume în nuanțe gingașe de persic și bej – le vei purta peste tot, important să se deschidă localurile.


(3853)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă