6 magazine online de adidaşi originali, cu reduceri şi livrare în Moldova - Om Activ

6 magazine online de adidaşi originali, cu reduceri şi livrare în Moldova

3227

6 magazine online de adidaşi originali, cu reduceri şi livrare în Moldova

Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Ce faci atunci când ai nevoie de o pereche nouă de adidaşi? Să-ţi spun cum procedăm noi, mai întâi facem un maraton pe la magazinele offline şi abia după asta studiem site-urile din lista ce urmează. Ia exemplu de la noi – nu căuta încălţăminte pe instagram (citeşte AliExpress) şi nu te mulţumi doar cu Sportsdirect.

Acum, ştii şi tu care magazine online, demne de încredere, vând adidaşi originali la preţuri avantajoase. Livrare în Moldova – direct sau prin intermediul unui depozit.
Adaugă articolul în favorite sau distribuie-l ca să-l ai la îndemână.

SlamJamSocialism.com

Să nu te sperie denumirea – site-ul nu are nicio atribuţie cu politica. În mare parte aici se vând articole pe care nu le vei găsi în mass-market. Dacă demult inteţionai să studiezi brandurile europene mici, atunci fă-o prin intermediul SJS.

Da, livrarea te va costa 30 de euro – este scump, dar cu ajutorul prietenilor, veţi putea face o comandă de 200 de euro şi beneficia de livrare gratuită. Abonează-te la noutăţile lor prin email – deseori sunt organizate zile cu livrare gratuită.

Adidas Originals WMNS Stan Smith Wonder Pink

Preț: 36 EURO
Livrare: 30 EURO

Baitme.com

Un magazin foarte popular în America. Propune un sortiment colosal de îmbrăcăminte pentru orice gust şi la preţuri democratice. Îţi recomandăm rubrica collectibles cu diverse statuete, insigne şi alte bibelouri. Aici vei găsi un cadou original chiar şi pentru o persoană, care adoră Star Wars.

FUNKO POP ANIMATION RICK AND MORTY

Preț: 12$
Livrare: ~5$

Grailed.com

Este analogic cu 999, unde se vinde îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi în toate colţurile lumii. Site-ul analogic pentru femei – heroine. Aici vei găsi atât blugi vintage la un preţ de nimic, cât şi Supreme din ultima colecţie. Însă analizează ratingul vânzătorului şi câte articole a vândut – cu atât mai mare, cu atât mai bine.

Supreme/Nike Gato SB Black

Preț: 153$
Livrare: ~10$

Afew-store.com

Dacă nu doreşti să comanzi livrarea prin intermediul depozitului (dacă nu ştii ce e asta, scrie în comentarii şi vom veni cu un articol aparte), comandă în magazinele europene. Ce-i drept, adesea livrarea în Moldova se face la un preţ exagerat. Afew face excepţie – livrarea prin intermediul Fedex va costa doar 8 euro. Avantajul principal este rubrica cu reduceri, actualizată zilnic.

NIKE EXP-X14 SE JUST DO IT „WHITE”

Preț: 100 EURO
Livrare: 8 EURO

Dressinn.com

Mass-market spaniol, specializat mai mult pe mărfuri sport. Clienţii fideli ai Sportsdirect nu vor vedea diferenţa. Preţurile mici compensează designul oribil al site-ului.

Munich Goal

Preț: 38 EURO
Livrare: ~10 EURO

Searchin.it

Iată şi un startup util. Scrie în fereastra de căutare denumirea adidaşilor de care ai nevoie şi vor fi afişate magazinele, de unde pot fi procuraţi. Nu funcţionează ideal, iar unele magazine ar putea să nu facă livrarea în Moldova. Însă în ansamblu este un serviciu minunat, care te va ajuta să studiezi diapazonul de preţuri la adidaşii pe care ţi-i doreşti, precum şi ce culori mai există.

NIKE AIR MAX 180 DESERT SAND

Preț: ~80 EURO
Livrare: ~10 EURO

Încalţă adidaşii preferaţi, se poate şi pe cei vechi şi vino lа Cheat Meal Fest pe 23 septembrie.

(3227)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă