6 articole must-have ale anului 2017 pentru o ţinută în stil "şic sportiv" - Om Activ

6 articole must-have ale anului 2017 pentru o ţinută în stil „şic sportiv”

2308 / 18.04.2017
Ce este şicul sportiv şi cum să impresionezi, află din topul ce urmează.

Mai multe straturi, aceasta este regula de bază a şicului sportiv! Combină hainele în stil sport cu ţinutele clasice sau cu cele în vogă. Nu te axa doar pe adidaşii purtaţi la un costum cu pantaloni, deşi acesta este una din cele mai avantajoase ţinute.

1. Geacă bomber  

Este în vogă în sezonul actual. Designerii şi brandurile de modă ne propun o varietate bogată de modele şi culori – de la modele clasice, cu căptuşeală neagră sau verde-portocalie şi mâneci creponate, până la cele de catifea sau satin pentru cei mai pretenţioşi. Combină bomberul fără ezitare cu o fustă în stilul majoretelor. Dacă optezi pentru mătase, combină-l cu o rochie de catifea şi cu sandale din piele. O variantă perfectă pentru un rendez-vous de primăvară sau o seară răcoroasă de vară.


2. Un tricou sau un hanorac cu logo de mari dimensiuni

Şi iar vei fi în centrul atenţiei, dacă o vei purta cu un sacou, cu o bluză olimpică sau cu geaca preferată. Sunt deosebit de populare modelele în stilul anilor ’90 – ADIDAS cu logoul originals, FILA sau tommy hilfiger, care sunt în vogă în acest sezon. Dar nu uita că brandul trebuie să fie unul democratic. Nu scoate din garderobă tricoul cu monograma colosală YSL, doar dacă nu este cel mai nou model GUCCI, care intenţionat au făcut inscripţia ca o aluzie la ultimul model cu logo retro. Tricourile şi hanoracele de acest gen fac o combinaţie perfectă cu fusta creion cu talie înaltă sau cu blugi albaştri.

Dacă nu ştiai cu ce să porţi o rochie absolut transparentă, însă ţineai cu tot dinadinsul să ai una, atunci un tricou lung va completa ţinuta cât se poate de bine!


3. Panglici şi accesorii

Zboară ca un fluturaş! Un trend în vogă, dar probabil sezonier! Sunt la modă hanoracele cu reverul din panglici de atlas sau rips, iar cea mai trendy este colaborarea Champion x Vetements. Nu-i nimic dacă nu o ai în garderobă. Împleteşte panglici în cosiţe, în mânecă, poartă brăţări
sau cercei din şireturi! Ele se combină cu toate cele.


4. Adidaşi

Ce ne facem fără ei? În topul anterior ai aflat deja despre tendinţele acestei primăveri, însă dacă formezi o ţinută în stilul şic sportiv, acortă o atenţie deosebită adidaşilor, ghetelor şi şosetelor. Acest duet se combină perfect cu o rochie neagră lungă şi va domoli pretenţioasa dantelă. Optează pentru un model în stil futurist sau în culori aprinse. Poartă-i cu orice model de fustă sau cu un pardesiu lung.


5. Leggins

S-ar părea că locul lor este doar în sala de sport sau cel mult până la magazinul de la colţ, dar nu este aşa! Iubitoarele de modă au fantezie bogată, aceasta a demonstrat recent criticul de modă Miroslava Duma, care şi-a făcut apariţia într-un hanorac oversize şi leggins. Însă dacă n-ai la fel de mult curaj, îmbracă-i cu o fustă midi cloşată, mai ales dacă sunt aurii. Cei de alte culori îmbracă-i cu tricoul de mai sus şi cu şlapii slider.


6. Chipiu cu cozoroc rotunjit

Principalul accesoriu la modă în 2017 este chipiul cu cozorocul rotunjit! De orice marcă şi culoare, este un must-have al oricărei iubitoare de modă. Chipiurile din „trecut” se poartă chiar şi cu un palton sau o blană, dar pe ele lasă-le pentru iarna viitoare, dar acum o poţi combina cu orice. Va arăta perfect cu articolele vestimentare oversize şi cu rochiile-cămaşă. Dar cel mai îmbucurător este faptul că le poţi purta pe absolut oricare, chiar şi pe cele, care cândva au fost material promoţional sau au aparţinut vânzătorului de îngheţată! De aceea, ia cu asalt magazinele de second hand şi alege modelul potrivit.


(2308)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă