6 modele de încălțăminte, în vogă în această vară (toate sunt comode) - Om Activ

6 modele de încălțăminte, în vogă în această vară (toate sunt comode)

4861 / 22.07.2020
Vara este anotimpul apusurilor de soare, cocktailurilor răcoritoare și plimbărilor îndelungate prin oraș. Am alcătuit lista principalelor tendințe în ale încălțămintei, apropo, foarte comode.

Sandale sport


Moda pentru sandalele sportive a prins rădăcini în anul 2018 (un top de modele din acel an veți găsi aici). Atunci erau mult mai simple. În sezonul actual designerii s-au întrecut la capitolul decor și ne-au propus numeroase modele cu flori, perle și chiar bandane. Ai o pereche de sandale sport rămase de anul trecut? Atunci ornamentează-le de sine stătător.

Poartă-le cu blugi sau rochii voluminoase.

Șlapi comozi


Șlapii sunt potriviți nu doar ca încălțăminte de casă, de plajă sau piscină. De exemplu, birkenstock demult sunt incluși în garderoba celor care țin pasul cu moda. Cândva se deosebeau radical de celelalte modele de încălțăminte și păreau foarte ciudați, dar în prezent se găsesc numeroase modele similare.

Nu ezita să cumperi acești șlapii cu talpă foarte comodă.

Adidaşi retro


Adidașii retro sunt una din cele șase tendințe ale verii actuale la capitolul încălțăminte sport (alte cinci vei găsi aici).

Îi poți purta în culori albe, cremă, lapte sau cu mici accente de culoare. Astfel de modele echilibrează perfect ținuta „rochie + adidași”. Apropo, Converse are o pereche extraordinară de teniși de culoare bej exact pentru această ocazie.

Sandale cu curelușe subțiri


Sandalele ultramoderne cu curelușe subțiri și un toc nu prea mare constituie una dintre cele mai elegante tendințe ale verii. Moșteniți din anii 2000. Optăm pentru modele de culori pastelate și le combinăm cu pantaloni largi sau cloșați vaporoși. Va întregi perfect ținuta o cămașă albă oversize.

Încălţăminte cu toc grotesc


Tocul neobișnuit este un detaliu intrat în modă datorită lui Simon Porte
Jacquemus, creatorul brandului cu același nume. Vor arăta deosebit de impresionant sfera transparentă, un cub mare sau triunghiul inversat.

Stilizează încălţămintea cu rochii-pijama sau cu un costum cu pantaloni largi și o geantă tote (geantă mare cu două mânere). Voila! Ținuta în stil franțuzesc este gata.

Mule minimaliste


O pereche stilată de mule va completa perfect o ținută de vară. În sezonul actual sunt deosebit de populare modelele minimaliste cu texturi sau din țesături matlasate. Optează pentru cel mai comod toc, pentru că acum e la modă confortul, nu forma.

(4861)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă