6 modele de jachete uşoare, care vor fi în vogă în sezonul de primăvară-vară 2019 - Om Activ

6 modele de jachete uşoare, care vor fi în vogă în sezonul de primăvară-vară 2019

4761 / 29.03.2019
A venit timpul să lăsăm hainele grele şi întunecate de iarnă şi să ne îmbrăcăm în modele uşoare de culori aprinse. Dar deocamdată nu ascunde prea departe paltonul, nu se ştie ce surprize de aşteaptă.

Geacă cu imprimeu tai dai


Tai dai cucereşte lumea modei cu paşi rapizi, chiar mai iute decât modelul Adidas destinat pentru alergări – gama cromatică a acestora se potriveşte absolut tuturor.

Tai dai (vopsire nodulară) — una din cele mai vechi tehnici de ornamentare a ţesăturilor, care îşi trage originile din India, China şi Africa. Tehnica este simplă: ţesătura se face noduri în anumite locuri şi se introduce în apă clocotită.

Geaca tai dai se înscrie perfect în orice stil. Există o singură regulă de care trebuie să ţii cont – alege celelalte elemente ale ţinutei de culori pastelate, potolite. Acest tip de geacă fac o combinaţie atractivă cu îmbrăcăminte asimetrică.

De asemenea, acordă atenţie ozorului de şah, acesta este încă un truc moştenit din anii 2000, care revine în vogă.

Uniformă


O ţinută cool se poate crea având la bază o geacă în stilul uniformei de lucru. Optează pentru modele maximal de simple – cu cusături trainice şi nu prea multe detalii cum ar fi etichete, patch-uri sau număr de ordine. Poartă geaca în aceeaşi nuanţă cu pantalonii sau blugii, în combinaţie cu o maletă sau un tricou cu gulerul rotund.

Geacă din piele


Înlocuieşte geaca scurtă până la talie cu una în stil cămaşă. Ai putea utiliza atât una în stil minimalist, cât şi una care să te scoată în evidenţă – cu buzunare aplicate şi alte detalii vizibile.

În prezent este populară pielea vopsită. Optează pentru nuanţe complexe – verde închis, albastru şters sau cremă. Nu economisi. Acest articol este o investiţie de durată, care îţi va servi ani în şir. Combină geaca din piele cu orice blugi albaştri sau cu o fustă midi din stofă groasă.

Geacă cu franjuri


Este un model destinat amatorilor de diversitate şi de stratificare. Dacă o jachetă tai dai nu poate fi combinată cu alte articole în acelaşi stil, atunci geaca cu franjuri poate fi combinată cu orice.

Vei arăta superb chiar dacă fiecare element al ţinutei va avea franjuri! Acest tip de jachetă face o combinaţie bună cu o geantă de piele la brâu şi cu o rochie de şifon.

Geacă impermeabilă


Este un trand îndrăgit de toamna trecută, care nu cedează poziţiile. Dacă te confrunţi cu o problemă de alegere, atunci ţine cont de următorul sfat: pentru sport alege o jachetă scurtă, iar pentru viaţa de zi cu zi – una de lungime medie.

Combină geaca impermeabilă cu articole clasice sau puneţi-o peste orice ţinută – aceasta îţi va reda un farmec aparte.

Jachetă denim


Este un articol nelipsit în orice garderobă. În contextul modei epatajului şi anilor 2000, alege o croială neobişnuită, mânecile nerăsuflecate şi grunge. Toate aceste trucuri sunt în armonie chiar şi în cadrul unei geci denim obişnuite.

Optează pentru jachete cu mâneci statement (mâneci expresive care denotă statutul tău) și detalii neobișnuite.

Vă urez multă căldură tuturor!

(4761)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă