6 perechi de adidaşi pentru cei, care nici iarna nu se pot despărţi de ei - Om Activ

6 perechi de adidaşi pentru cei, care nici iarna nu se pot despărţi de ei

3179 / 07.12.2016
Cea mai potrivită încălţăminte pentru iarnă, fireşte, sunt bocancii. Cu ei vei avea picioarele uscate şi calde, iar adidaşii se vor păstra pentru vremuri mai bune. Dacă totuşi nu te poţi despărţi de ei, atunci optează pentru modele de iarnă, însă poartă-i în zilele uscate fără zăpadă. De obicei, toate modelele sunt unisex.

NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

Ghete răţuşte. Modelul a fost conceput în baza încălţămintei pentru prinderea raţelor în locurile înmlăştinite. Sunt impermeabili cu talpa groasă. Un model excelent propus de Nike.

1

Adidas Pro model 80s Cardura 

Sunt adidaşi fabricaţi din nailon balistic cordura, impermeabil şi foarte durabil. Cu vârful scoică, cunoscut după modelul “Superstar”, vremea rea nu va avea nicio şansă.

2

Vans Vans SK8-HI MTE  

Fiecare brand renumit de pantofi sport are propria tehnologie de protecţie termică, la Vans ea se numeşte Scotchgard®. Vei avea garantat picioarele calde şi uscate. Există şi membrane, care unesc limba şi carcasa pantofului.

3

New Balance Rainier Remastered

Pantofii sunt fabricaţi din piele de clasa premiul şi sunt căptuşiţi cu stofă hidrofugă cu membrană Gore-tex. În plus au talpa pentru ghete de munte Vibram.

4

Adidas Originals ZX Flux Winter 

Partea de sus a modelului este confecţionată din nubuc, iar glezna e protejată de un ciorap din neopren. Cu ei poţi merge şi la Keks, şi la cabană.

5

NIKE AIR MAX 95 SNEAKERBOOT 

Versiunea de iarnă a modelului retro de cult din anul 1995 Nike Air Max 95. Silueta este fabricată din piele de calitate înaltă cu inserţii din canvas hidrofug şi stofă întărită Mesh. Talpa de cauciuc cu tehnologie de amortizare Nike Air şi protector accentuat pentru o aderenţă sporită. Fixare excelentă şi păstrare suplimentară a căldurii datorită ciorapului înalt din neopren, inserat în interiorul pantofilor, fermoar comod cu şireturi.

6

(3179)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă